Pozna kdo tega?

Začel/a Xandrej, Oktober 23, 2014, 09:23:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BP C5

Citat od: Xandrej;192208Preveč kilometrov. Pa presvoh mlincek. Vsaj 2.0 mora bit.

Presvoh mlincek pravis, pa si ga sprobal al kr tk na blef pises? 109ps cisto dovolj za mene, zate pa verjetno ne ker si navajen na V6 motorje pa carlsone, kakor za koga. Aja a si uspel s svojim avtom spravit porabo pod 4 litre, verjetno ne!:AngelPray:
Se nekaj, ima realne kilometre pa ti povem da se jih da zbit zelo hitro brez problema. Sam pol nebi bili vzrok kilometri ampak kaj drugega, ane! Poglej slike od danes.

Xandrej

Napisal sem za MENE ne za tebe in, če je tebi ok tudi prav. Jaz OSEBNO bi imel najmanj 2.0 moto, ker bo avto kasneje družinsko vozilo in ga bom tudi vozil sam. Glede kilometrov bodi prepričan, da bomo nabavili nekaj OK ne kako uvoženo nepreverjeno zadevo kot vidiš gledamo v tej smeri. Pa iščem novejši motor.

Glede porabe... Poglej porabo moje 3.0 V6 zverine z avtomatskim menjalnikom z 260 konji in 19 col gume spredaj 245/40R19 zadaj pa z 275/35 r19 pa 10 cm daljši avto od tvojega...

Ko prodamo bravota bomo začeli iskat na polno kaj pa bo prišlo k hiši pa bog vedi.

:BigThumbs:

BP C5

Moj je uvozen iz Francije ampak ima preverjene realne kilometre. Za vsak avto se najde kupec prej ali slej, ampak ta moj :funny34d:ni zate verjetno.

Citroenovc

A/C off ....
Svašta ...

Da se ti da to it izklapljat.
OK

LP
Primož

Zeko124

Citat od: Citroenovc;192245A/C off ....
Svašta ...

Da se ti da to it izklapljat.

Ko vidim da si že parkrat to "opazil"; obstajamo ljudje ki extra ne maramo klime, in nam gre dobesedno v "nos" (po pol ure uporabe me običajno začneta močno peči nos in grlo, orosijo se mi oči) in klime ne izklapljamo iz ekonomskih razlogov. na avtocesti poleti ali ob zarošenih šipah je klima pač nuja, sicer pa se jo tudi jaz izogibam kolikor se le da.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Citat od: Zeko124;192249Ko vidim da si že parkrat to "opazil"; obstajamo ljudje ki extra ne maramo klime, in nam gre dobesedno v "nos" (po pol ure uporabe me običajno začneta močno peči nos in grlo, orosijo se mi oči) in klime ne izklapljamo iz ekonomskih razlogov. na avtocesti poleti ali ob zarošenih šipah je klima pač nuja, sicer pa se jo tudi jaz izogibam kolikor se le da.

Pri C5 II se baje ne da izklopit klime z gumbom, ampak je treba priklopit na računalnik pa tako izklopit.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

tomaz555

1.6 hdi je super motor,dovolj zmogljiv,  relativno malo pije (okoli 6 litrov), vendar pa totalno neprimeren za avtocesto, ker nima 6-te prestave. zato postane glasen, naraste pa tudi poraba. Poraba 4 litre ni realna ,je mučenje in uničevanje avta. Z neko varčno vožnjo se verjetno doseže okoli 5 litrov.

Xandrej

Citat od: ModelJT;192253Andrej, če ni tale predrag bi bil mogoče za pogledat.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8982105&show=1&avto=Citroen%20C5%202.0%20HDi%20SLO%2049.000KM%201.LASTNI...

Iscem 136 ali pa 170  konjskega. Drugace pa je ta prekrasen.

@tomaz555

Koncno se strinjama.

jumper1

Škoda da nima hidravlike!
Andrej samo 136 ali pa 170 ni, je 140 ali pa 160 konjski.

Čojko

Verjetno išče ta stare pred krizo narejene, al se motim?

HidroThorax

Citat od: ModelJT;192250Pri C5 II se baje ne da izklopit klime z gumbom, ampak je treba priklopit na računalnik pa tako izklopit.

Ne da se izklopit z gumbom, ampak se v gre v potovalni rac. pa se tam izklopi. Ni treba nic priklapljat na racunalnik.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Citroenovc

JA treba je it v meni.

In Zeko - verjemi, da sem zajeban glede klime - in če se mogoče spomniš - še ni dosti nazaj, ko sem tudi tu javno pograjal logiko izbire smeri pihanja pri C5 (II).

Ampak kompresor pa ok dela/ne dela. V hladnem vremenu zagotovo ne bo hladil - bo pa delal takrat, ko je treba odrosit avto ipd ... In to vse v auto poziciji, brez da bi se zajebaval s sprehajanjem po podmenijih in A/C dajal na off.
OK

LP
Primož

Xandrej

Citat od: jumper1;192266Škoda da nima hidravlike!
Andrej samo 136 ali pa 170 ni, je 140 ali pa 160 konjski.

Cojko tako je iscem se stare dobre zadeve. Se pravi 100 kilovatnega.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]