K:4HP20

Začel/a MaGo5, Oktober 14, 2014, 08:55:06 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MaGo5

Torej, kupim rabljen brezhibno delujoč avtomatski menjalnik za C5 2.2 HDI, letnik 2003. Oznaka menjalnika je 4HP20.

Ker je trenutna ponudba pri nas nikakršna vas tudi prosim, če ima kdo kakšen kontakt kakšnega odpada v Italiji (ne bi bilo slabo, da govorijo slovensko) mogoče Avstriji, da bi še tam malo povprašal.

Čojko

Pa je to smiselno počet?
Se mi zdi ful velik riziko.

skrt3

zrihtaj dobrega mehanika... bolj priporocljivo, kot pa rabljeno kupit, ker ne bos vedel kaj si kupil

MaGo5

Za dobrega mehanika vem, samo problem je, da ne mislim dat 1300 evrov ali raje vec za avto, ki je sicer ok in vanj vlozeno v zadnjem letu okoli 1500 evrov in se je moja misija vecjih stroskov pac nehala. Seveda, ce bi vedel, da mi bo sluzil brez neplaniranih stroskov se 100.000 km bi tudi ta denar razkiral. Ker pa v to nisem preprican sem se nekako odlocil,da poizkusim z rabljenim menjalnikom. Mah, dileme, dileme....

Čojko

Koliko pa računaš, da te bo prišel rabljen menjalnik z delom? Bo sigurno preko 500 eur. In še ne veš nič kakšen je in koliko bo šel.
Ne vem. Zajebano je. Ali pozabis na ta avto in kupiš novejšega, ali pa rešiš tako kot je treba in se tolažiš s tem, da je nehal izgubljati na vrednosti, kar kompenziraš z dražjimi servisiranji kot do sedaj.