nakup.. mnenje glede velikosti

Začel/a b182, September 18, 2014, 12:20:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

če se boš za c4pic odločal, dodaj tisttih 900€ pa vzemi granda, če res mišliš spat v njem, sem probal oba, v tamalem ravno malce zmanjka, tavelki pa je super
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xpuser

Citat od: Xandrej;190407Hecno se mi zdi 1 otrok, karavan. drugi otrok velikoprostorec, tretji otrok avtobus!

Jaz sem pred pol leta kupil avto od ženske ki je ven vzela otroški stočlek ko sem po njega prišel. Gre pa za kupe. Sem jo še vprašal a ste vi tukaj otroka vozili? Je rekla ja valjda. Voziček v kuferam pa otroka zadaj noter pa roka. Pa je mali bil zraven čisto normalen. No sicer je velik kupe ampak se da. Našo tamalo so v cliotu 3 vratnem gor vzgojili pa so šli na morje pa vse. Jebemtiš pa zdaj hodi v 3 razred že pa ja čisto normalna tudi...

Res je da je lažje z berlingotom ampak vse se da.

:BigThumbs:

Čojko

Citat od: Xandrej;190407Hecno se mi zdi 1 otrok, karavan. drugi otrok velikoprostorec, tretji otrok avtobus!

Jaz sem pred pol leta kupil avto od ženske ki je ven vzela otroški stočlek ko sem po njega prišel. Gre pa za kupe. Sem jo še vprašal a ste vi tukaj otroka vozili? Je rekla ja valjda. Voziček v kuferam pa otroka zadaj noter pa roka. Pa je mali bil zraven čisto normalen. No sicer je velik kupe ampak se da. Našo tamalo so v cliotu 3 vratnem gor vzgojili pa so šli na morje pa vse. Jebemtiš pa zdaj hodi v 3 razred že pa ja čisto normalna tudi...

Res je da je lažje z berlingotom ampak vse se da.

Pravi se oglaša. Sam se voziš, kdaj v dveh, pa ne sme bit avto krajši od 4,5 metra,...
Vse se da, je pa drugo kaj je lažje. Neverjetno kaj so ljudje pripravljeni potrpet za znamke, fensy šmensy,...

Xandrej

Ti maš kaki kompleks? Fensy šmensy z cliotom? Ne se spet obremenjuj ko kaki kmet s temi znamkami. :Hammer3:

Čojko

Èe jaz kaj vem je bil tvoj najmanjši avto xantia pred davnimi leti, ki ima nekje okoli 4,5 metra, vse ostalo pa je bilo večje.  Pa vsaj 6 cilindrov, ne vam kakšna kubatura, oprema ni da ni,... pa si samski oz. v dveh,... čakam, da boš imel kaj naraščaja in prav zanima me kaj boš takrat kupil,... 3 vratnega Cliota verjetno ne?
Otrok ima kar nekaj obvezne opreme ko je mali (včasih je ni imel toliko) in ko to zlagaš not in ven je velika razlika kako to gre. Pa da ti ne povem kako je to luštno šele z dvojčki počet,....

Xandrej

Pa človek sprašuje za eno deco madona. :BigThumbs:

antasi

Xandrej je tud mal čudn:Hammer3:
če so sestro vzgojili v cliotu
so verjetno njega v še v kakšnem majnšem renoju
al pa bohnedaj v kakem starem citroenu:emot112:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

b182

hahha, kire dobre pokate :)
tocno to, tudi ce bo otrok zrastu s cliotom mu ne bo hudga.
ne bi rad bil tipicen slovencelj in se zapufal za pleh ter ga dnevno glancal.

hvala za vse dosedanje prispevke.
sedaj pa v akcijo :)

garac

evo ti dve petardi sem vozil en teden, prva z vsemi bombončki Blue HDI 150 grand z avtomatskim menjalnikom, druga sicer enak motor, brez dvd pa še kakšna malenkost je falila, pa ročni 6 prestav...
Osebno sem se dosti prevozil s prejšnjo generacijo C4 pic in moram priznat, da napredek je, čeprav bi osebno, ker sem pač malar še vedno raje imel gumbe namesto displayev motor je pre-hud in res še vedno ne vem čemu rabite toliko konjev

Torej kupi grand, ne rabiš masažnih sedežev, 360 kamer in podobnih dodatkov, dodaten prostor pa je uporaben
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

b182

padu je c3pic.
prvi vtisi super. ko se peljes, imas obcutek kot, da si v eni veliki makini (mal pripomore visji polozaj sedenja). ko ga pa potem od zunaj pogledas pa res zgleda en mali jajcek :) test velikosti prtljaznika pa opravim ob prvi priliki.
kakorkoli, meni je vsec - upam, da bo dobro sluzil :)