dolivanje olja

Začel/a RoXena, September 16, 2014, 02:45:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

@X, verjetno imaš tudi indikator "umazanosti" olja? Tisto se mi zdi dobra zadeva...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Huh mislim, da to nima. Je pa celi servisni program noter kdaj ploščice, kdaj olje, kdaj hladilno, kdaj svečke vse je napisano... Nekak sem bolj za šipko ampak očitno je to to. Fotrov ima špiko pa baje prej tudi niso imeli nekateri iz iste hiše šipke...

:BigThumbs:

xpuser

Citat od: Xandrej;190251Huh mislim, da to nima. Je pa celi servisni program noter kdaj ploščice, kdaj olje, kdaj hladilno, kdaj svečke vse je napisano... Nekak sem bolj za šipko ampak očitno je to to. Fotrov ima špiko pa baje prej tudi niso imeli nekateri iz iste hiše šipke...

:BigThumbs:

Si gledal do katerih km še daje opozorila. Servisne so se ponavadi končale po 200.000 km

dvorjan

Senzor gostote (umazanosti) olja je ena najboljsih pogruntavscin. Tako smradljivcek (1.6 TDCi) takoj pove, kdaj zeli sveze olje (je bilo precej pred 20k km intervalom).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Citat od: xpuser;190269Si gledal do katerih km še daje opozorila. Servisne so se ponavadi končale po 200.000 km

Mislim, da se potem glede na kilometre pa na menjavo računalniško spet resetira. ne vem nebom dosegel 200k s tem avtom... Mam še 100k rezerve.