Moj spak

Začel/a thundercat, September 08, 2014, 07:14:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Joj...pa nimaš sreče.....a si jih pozabo preverit...drugač vedno bat dol in se pogleda kaj dogaja s pušami...te puše pa ne vem kje se nove nabavijo...vrejetno bi jih znal.naredit kakšen drejar.

Niti pod točko raznl ne dajaj noter kao stare dobre...ker ko so enkrat ven vzete....pobere nekak materiala..in se ti bodo začele čez čas spet obračati..kar lahko privede do celega sranja...

Poglej sše cilinder in bat...ker sta ziher kaj fasala stran....tako v tretje gre rado...tako sedaj pa bo ziher delaovalo.

Èe boš montiral novo pušo, ne pozabi na orodje...ker kr tak je noter ne spraviš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Ok, bom upošteval nasvete. :BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

Tourer c5

Citat od: thundercat;199079Tole makino sem še enkrat razkopal. Po testni vožnji se je ugotovilo še dodatno klenkanje in vzrok je ugotovljen.
Puše so totalno fuč, kar je razvidno iz fotke.

Katera puša je to, od česa?
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

od ojnice, oz sornika bata
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

thundercat

Priprave na ponovno "šravfanje"

dyane

Zdaj se pa boš izverziral hehehehhe
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Pobje, motorčič je spet (v tretje ) sestavljen in ne kaže več nekih zlobnih simptomov. :BigThumbs:

Upam, da bo pridno delal vsaj to sezono.

dyane

Bo...in še več...sezon...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tourer c5

Citat od: thundercat;199184Pobje, motorčič je spet (v tretje ) sestavljen in ne kaže več nekih zlobnih simptomov. :BigThumbs:

Upam, da bo pridno delal vsaj to sezono.

Seveda,da bo in to še mnogo sezon. :BigThumbs: Komi čakam, da ga vidim, kako zgleda v živo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Evo družba, jaz sem spaka nekako dokončal. Manjka še nekaj detaljov, ampak se to uredi kmalu. Najpomembneje zame pri vsem je to, da sem vsa dela opravil sam od karoserijskih, ličarskih in mehanskih del. Zahvaliti se moram Vojkotu za pomoč pri kakem vprašanju, ki ga nisem znal rešiti. Hvala Vojko !!!
Tehnični pregled je tudi že narejen. :BigThumbs:
Spak sedaj zgleda takole:

Lovro

Bronasti Èarli :emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

Lep k slika.
Timeing je pravi da začneš kilometre nabirat.
Bo ostal doma?

sušo

Zgleda da bo ostal doma. Sm par tem nižje videl oglas.  
DY je kolateralna škoda, a? Škoda.

thundercat

Ni placa za oba,...žal.

sušo

Ne govor. Točno vem kako zgleda.
Sm mel bolj kot ne identičen primer doma z Dejzi.
Fak it.
Enkrat k bomo vlki bomo mel 27 garaž in ne bo treba prodajat Amobilov.