XM Treffen 20/Sep/2014

Začel/a JureA, Avgust 30, 2014, 11:16:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

JureA

Ob 25. obletnici XM-a severni sosedje iz kluba XM IG Austria organizirajo

XM TREFFEN

v kraju Eferding (blizu Welsa).

Več informacij je tukaj:

--> http://www.xmig.at

Morda koga zanima?

mirchi

Zanima,ampak trnutno nobenega registriranega xma. Se pa fantje kar nekaj menijo za obisk...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Mene takrat žal ni, sicer bi šel pogledat.

JureA

Kot kaže, gre (vsaj) en XM na tole srečanje s Štajerskega konca.
Èe še koga zanima, organizator pričakuje prijave do 15. septembra.

rsm23

Škoda ker ni en vikend kasneje. Tako, da zgleda boš edini...

garac

da je JureA edini resni kandidat je bilo jasno že v štartu. Obstaja sicer ena knjiga z izgovori za lastnike citroenov, "zakaj ne morem na srečanje?!"
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Jure, srečno pot ti želimo! In seveda se pobožno priporočamo za kakšno fotko lepotcev - pa glede na pretekle reportaže mislim, da glede tega sploh ni bojazni. Uživajte!:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

pubi2cv

Citat od: garac;190028da je JureA edini resni kandidat je bilo jasno že v štartu. Obstaja sicer ena knjiga z izgovori za lastnike citroenov, "zakaj ne morem na srečanje?!"

V zadnjo izdajo lahko dodamo še mojega: Ker grem na službeno pot v Pakistan.....saj ne, da bi drugače šel...ampak vsak izgovor prav pride :Hammer3:

psihopat100posto

tank bencina, A vinjeta, tuneli, nekaj poješ in popiješ, pa si na 200EUR minimalno, to je moj razlog zakaj ne grem. Mogoče pa bo drugo leto situacija boljša in bom lahko šel na srečanje! sorry :)
lp

JureA

Po pravici povedano, do srečanja ni prav blizu, tako da se nikomur ni treba opravičevat.
Jaz grem že zato, da bom po dveh mesecih spet svojega XM-a videl.
In pa zato, ker rad zahajam v tiste konce - za moj okus eden lepših predelov v Avstriji.

Čojko

mirchi

Se do vceraj se. Bil preprican da grem. Danes ze malo manj...ja lepo je tam. Me vlece,glede na to da letos razen vcerajsnjega potepa nisem naredil  jti enega road tripa s hiddavlicarjem. Pa se dobra druzba bo gor. Gre kar nekaj slove skih XMov.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Midva z ženo imava na dan treffna obletnico poroke in naju cel vikend ni :-)
Bo pa moj avto na treffnu :-)