Cactus AC Ovnak

Začel/a gule, Avgust 25, 2014, 04:37:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Pa smo ga dobili...mali bocko...:BigThumbs:

dvorjan

In kaksni so tvoji/vasi prvi vtisi? Se bo dalo prodat, je priblizno spodobno skupaj sestavljen?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: dvorjan;188843In kaksni so tvoji/vasi prvi vtisi? Se bo dalo prodat, je priblizno spodobno skupaj sestavljen?

Smo ga že imeli na testu, zdaj še primerek na stanju. Ja prodali ga bomo kčerki/sinu kakšnega bogatuna...

Avto je zanimiv, mogoče edini novi Citroen v katerem se zamišljam...

zlikovski

Kakšen pa je dostop do žarnic?

Čojko

Citat od: zlikovski;188852Kakšen pa je dostop do žarnic?
Verjetno je dostop samo preko pooblaščenega servisa,...

Eh moj Gule. Saj tudi v C5 bi se videl, če bi le imel kromirane kljuke na vratih, ki se odpirajo na poteg.:AngelPray:

gule

Citat od: zlikovski;188852Kakšen pa je dostop do žarnic?

Perfekten...spredaj...zadaj je izgleda treba tepihe prej dol pobrati...

gule

Citat od: Èojko;188860Verjetno je dostop samo preko pooblaščenega servisa,...

Eh moj Gule. Saj tudi v C5 bi se videl, če bi le imel kromirane kljuke na vratih, ki se odpirajo na poteg.:AngelPray:

Kar se C5, tiče, se varaš, ni to vozilo po mojem okusu...je pa res da za 38.200 KM pri nas dobiš lepo C5...toliko namreč stane "bocko"...

Čojko

Včasih smo vozili jugoslovanska vozila, nato japonska za zahodni trg, potem evropska, sedaj pa zgleda, da bomo samo še tista za kitajski trg.

Xandrej

Nisem še videl posta da bi komurkoli od vas v zadnjih 10 letih kateri avto bil vredu ko je prišel ven... :Hammer3:

Čojko

Eh, zdaj si jo spet ustrelil. C5 II, C5 III, DS3, pa še kaj bi se najbrž našlo pri meni, kar mi je bilo takoj všeč.

Je pa res, da smo kot ljubitelji te znamke tudi zelo kritični.

gule

Citat od: Èojko;188896Eh, zdaj si jo spet ustrelil. C5 II, C5 III, DS3, pa še kaj bi se najbrž našlo pri meni, kar mi je bilo takoj všeč.

Je pa res, da smo kot ljubitelji te znamke tudi zelo kritični.

Pa kaj ti meni nekaj naturaš. Ne maram in konec...:breaking_pc:

Čojko

Ogovarjal sem Xandreju in napisal kateri modeli so mi bili takoj všeč, ko so prišli na trg.

Za C5 III mi je jasno, da ti ne sede.

Saj ta Kaktus je zelo svojevrsten, drugačen, čuden, pri njem mi je recimo zelo všeč ta guma po vratih (zopet nekaj inovativnega in zelo uporabnega iz Citroena), vendar ima kitajski videz, notranjost mi tudi ni všeč - design in še narejena je vsaj na videz iz "kitajskih" materialov. Kot celota mi pač ni,..

gule

Citat od: Èojko;188906Ogovarjal sem Xandreju in napisal kateri modeli so mi bili takoj všeč, ko so prišli na trg.

Za C5 III mi je jasno, da ti ne sede.

Saj ta Kaktus je zelo svojevrsten, drugačen, čuden, pri njem mi je recimo zelo všeč ta guma po vratih (zopet nekaj inovativnega in zelo uporabnega iz Citroena), vendar ima kitajski videz, notranjost mi tudi ni všeč - design in še narejena je vsaj na videz iz "kitajskih" materialov. Kot celota mi pač ni,..

Oprosti...moj greh:BigThumbs:

Čojko

Ni panike. Važno, da se razumemo.
Èe pa se slučajno kdaj ne bomo se bomo pa srečali in pomenili ob litru šnopca...., hehe

gule

Citat od: Èojko;188913Ni panike. Važno, da se razumemo.
Èe pa se slučajno kdaj ne bomo se bomo pa srečali in pomenili ob litru šnopca...., hehe

Z šnopsom, bova presekala, med 9 in 10 pirom...pollitrskim seveda...lahko tudi borovničke...:BigThumbs: