15. OBLETNICA SVAMZA-VRANSKO POLIGON 30.08.2014

Začel/a antasi, Avgust 24, 2014, 01:32:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Kolikor vem, imajo na SVAMZ svojega odvetnika, ki naj bi pomagal v primeru odškodnine zaradi prometne nezgode.
Nekoč je nekdo celo pisal, da se je to obneslo (ne spomnim se, na katerem forumu).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Jaz bom skušal za oba naredit mednarodni certifikat FIVA preko SVS in homologirat kot starodobnik. Za to dvoje baje ne rabiš bit član nobenega kluba ali zveze.

garac

zeko, saj to tudi ni naslov teme, gre se ze 15 to obletnico, spremenilo pa se je gnev enih in istih osebkov.. pejte u q, ne vem zakaj niste šli tja in javno povedali kar jim gre... no ja za to itak nimaste jajc, najlažje je pametovat po forumih

nekaj slik Marko G.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gero

Na Vranskem je blo fajn.Veliko lepih,veliko dobrih avtov,motorjev,biciklov,nekaj traktorjev,dobra organizacija.Kljub navalu pri vhodu zaradi dobre organizacije ni bilo dolgega čakanja in dolgih vrst.Skratka,vsi smo bili dobrodošli,tako spačkarji,hroščarji,džiparji,kot lastniki starih amerikancev...

gero

Jagoda

Citat od: Lovro;189349Kolikor vem, imajo na SVAMZ svojega odvetnika, ki naj bi pomagal v primeru odškodnine zaradi prometne nezgode.
Nekoč je nekdo celo pisal, da se je to obneslo (ne spomnim se, na katerem forumu).

Točno tako, ki naj bi pomagal, pa kolikor vem ne?!
Dober je za kogar je ...

antasi

Citat od: garac;189365zeko, saj to tudi ni naslov teme, gre se ze 15 to obletnico, spremenilo pa se je gnev enih in istih osebkov.. pejte u q, ne vem zakaj niste šli tja in javno povedali kar jim gre... no ja za to itak nimaste jajc, najlažje je pametovat po forumih

nekaj slik Marko G.

tu se pa ne strinjam s teboj, sorry šef.
Treba je povedat na javnem forumu, kaj je res in kaj ni,
da bo še kdo drug vedel, ki samo bere te vrstice.
sam sem bil vpet v delo "taboljše" zveze,
pa sem jim to tudi javno povedal.
Odziv, kaj pa lahko pričakuješ, če en smrkavec pametuje penzionistom.
Tudi z tem vrhovnim poglavarjem druge zveze sva imela dolge debate...

moje ugotovitve-na vseh zvezah je vse podrejeno samo pobiranju denarja
od nas ovc...

drugače je blo pa fajn na Vranskem, čeprav je vrhovni poglavar pričakoval vsaj 1500 (1x več vozil) glede na to, da je bilo vse zastonj. Ugotovil je, da ljudje še na zastonj srečanja nimajo denarja it..

Je bilo pa zato fajn ko je bilo pol poligona fraj in se je spontano naredila drift proga, tak je blo vroče da so se kr šalthebli lomili..štarterka je tud bila..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

antasi pobrskaj po forumu eni in isti so to temo že 10x premevali in ni treba vsako temo pokakat, tokrat gre za 15 let
delo g. Groma poznamo in ga seveda "občudujemo in spoštujemo"
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Kaj si ti ja nor gledam slike (sem čisto pozabil da bi šel) pa vidim rec. primerjava takratnih evropskih avtov pa ameriških kaj si ti ja nor oni so se z ladijami vozli ko smo mi v gumenjakih okoli skakali...

Spoštujem vsak lep avto pa vse ampak moj izbor pravih oldijev tukaj je zelo skromen.

Lep pa aje da se je zbralo toliko ljudi morate vedet ta marsikateri oldi je ostal v garaži napol raztrgan ali pa ni bilo časa, denarja kriza se je komaj zdaj začela poznat. Ogromno s eprodaja te zadev saj to je prvo kaj bi ploveč se losal če bi rabil din din. Potem pa še raznorazne zamere pa klani (VW pa citroen, američani, olaši pa še kaj) ne grejo skup... Sploh me bega udeležba citroen kluba slovenije ne vem če je 5 citroenov tam po slikah sodeč res bravo. in dokler je to vseskup pokregano pa da se nemorejo en drugega videt je tak kot je.

Mi pa je res žal, da nisem šel pogledat.

:BigThumbs:

Xandrej

Aja pa še to sem umrl od smeha ko sem videl, da imajo še na vranskem slabo cesto in seveda pokrov od ''kanalizacije'' da se vozniki navadijo tega dreka kaj imamo po cesti da to vseka, ropoče pa si pač navajen:

garac

iz cks je bilo najbrž več, kot 10 vozil, ampak isti vikend so bile še druge prireditve, vrhničani so imeli piknik v Trenti, bi pa morda lahko bil kak hidravličar več, se mi zdi, da so bili na 10 obletnici številčnejši
Èe ima kdo še kakšno sliko, naj prosim prilepi
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Citat od: Jagoda;189373Točno tako, ki naj bi pomagal, pa kolikor vem ne?!

To pa ne vem. Jaz sem par let nazaj slišal za dve pozitivni izkušnji. Kako je sedaj, ne vem. Mogoče ve Ižanc, če ga kaj vidiš, kolikor vem je on še aktiven pri SVAMZ.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Citat od: Xandrej;189396Kaj si ti ja nor gledam slike (sem čisto pozabil da bi šel) pa vidim rec. primerjava takratnih evropskih avtov pa ameriških kaj si ti ja nor oni so se z ladijami vozli ko smo mi v gumenjakih okoli skakali...

V eni stari ŽiT (konec 60ih) sem enkrat našel primerjalni test Americar vs Europcar - no za primerjavo so takrat dali, da toliko,kot je v Evropi povprečna moč avtov velikosti Spaček, Fičo, ipd - toliko KM pobere Ameru samo klima (ki je bila itak e takrat zanje standard).
Ipd.

:-)
OK

LP
Primož

Čojko

Neprimerljive celine. Takrat je bila ZDA in SSSR, ter kup drugih držav,... V ZDA se je takrat cedil med in mleko. 2. Svetovne vojne niso imeli. Lastnega goriva kolikor hočeš,....
Zato pa smo evropejci bolj inovativni,... Citroen je bil takrat predstavnik te inovativnosti.

gule

Pa se je skozi zgodovino pokazalo, da ni potrebno imeti 6000 ccm, pa 7 m dolg avto...