težave ob ?tartu

Začel/a clayman, Maj 30, 2007, 10:01:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

clayman

Lepo pozdravlejni.

Sem nov na tem forumu in imam ?e takoj eno vprašanje.
Vozim AX letnik 94 in mi cuka ko je hladen. mogoče kateri ve kje je težava?
Sem pa ?e pregledal svečke, niso fri?ke, dotrajane pa tude ne.
Nebi pa rad takoj šel k serviserju, ker hočem kaj prišparat:Hammer3:

LP Clayman

Gox

Pozdravljen na forumu :-)

Kateri model AX-a pa imaš? Uplinja? ali injection?

mogočer pa ti kateri od kablov ki gredo na svečke prebija?

Poskusi avto pri?gat v temi, pa opazuj ma?ino, ?e mogoče vidiš da kje kaj prebija okrog kablov.

LP
Goran

michoBX

Koliko časa pa rabi da se ti ogreje na delovno temperaturo 90 ?C (ja ax verjetno nima cagarja za temeraturo) - mogoče ti je termostat ?u po gobe in ti preveč hladi.
Hja, dougcajt mi je ja...

Interceptor

Pozdravljen na forumu!

?e ti prebijajo kabli ti cuka tudi ko se motor ogreje, torej to odpade.
Ja lepo bi bilo ?e bi napisu kateri model imaš.

Gox

Citat od: michoBX;9838Koliko časa pa rabi da se ti ogreje na delovno temperaturo 90 ?C (ja ax verjetno nima cagarja za temeraturo) - mogoče ti je termostat ?u po gobe in ti preveč hladi.

Micho .. odvisno od modela, moj ima tudi števec za temperaturo ... Zdej poleti se ogreje na 90st. po kakih 5minutah vožnje. Pozimi kakšno minuto ve? ... to govorim do 90...drugače na 60/70 pride po 2km vožnje...

Gox

@clayman

A si pozabil na nas? Nisi ?e sporočil kakšen model voziš.

Si re?il težavo?

LP
Goran

Hydraulic

?e je 94 letnik pol je vrjetn ?e z vbrizgom ne? Glede cukanja,je pa tako. Jst sm zarad cukanja menjal kable za svečke in ?e zmeri ni blo bolj?. Pol sm bil pa enkrat dost sitn da sm od?ranfau labdo iz avspuha in jo pusto namočeno v solno kislino čez no?. Zjutri je bla kislina čist siva kot bi vanjo pomoču kamen. Labdo sm namontiral nazaj in od takat deluje kot urca.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....