Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Interceptor

Citat od: Andrej;552V temi AX ne gre v rec. temi o C5 pa gre...

Na žalost sem moral ukint [img] kodo zaradi Bandwidtha.(prometa).
So pa namesto tega na voljo priponke.

ps

C5 mi je "ušel" mimo...

Dräger

?ivjo!
?estitke in lepe šelje vsem ki ste postavili ta forum in katerega vzdržujete. Sicer vas poznam vse osebno in vem da ste zelo dobri ljudje.
Upam pa, da se bomo ?e dru?ili na srežanjih tako kot smo se do zdaj.
L.P.
Drager

michoBX

Hmm, kje se pa človk odjavi s foruma? Vam kj sam sistem zje*e, ?e samo zaprem brskalnik??
LP

P.S. Komj najdu - čist spodaj desno - malo odročno ali??
Hja, dougcajt mi je ja...

Interceptor

Ja to je sam začasno,bom tko naredu da jih bo povsod dost.

Gox

Citat od: michoBX;590Hmm, kje se pa človk odjavi s foruma? Vam kj sam sistem zje*e, ?e samo zaprem brskalnik??
LP

P.S. Komj najdu - čist spodaj desno - malo odročno ali??

Sej mislim da ni potrebno se odjavljat s foruma... vsaj jaz se ne. pa? se prijavi? in ozNaši? kljukico "zapomni" potem pa sam zapre? brskalnik. ko ga ponovno odpre? si takoj prijavljen :-)

Xandrej

Zahvala

V imenu kluba CTS (citroen-tuning-slovenije) bi se zahvalil INTECEPTORJU, da je priskočil na pomoč in nam posodobil forum ter naredil portal.

Zašelel nam je tudi veselja pri urejanju in čimve? novih članov pa da bi v bodo?nosti lahko bolj sodelovali. načeloma nih?e od nas tega ni upal naredit in ni bilo lahko kolikor se spremljal...

Za sodelovanje smo odprti. čakamo, da se scena citroenarja pa sedaj CTS-a umiri, da porihtamo strani, portale potem pa vtrgamo...

Mi tudi uamo na sodelovanje z vami in vam tudi šelim da bo stvar zalaufala v pravem pomenu...

Lep pozdrav in ?e enkrat najlep?a hvala gre interceptorju.

CTS team

boga

Samo tako naprej! Zakaj me je po odgovru vrglo ven in sem se moral ponovno prijaviti?

LP boštjan
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Interceptor

Citat od: boga;673Samo tako naprej! Zakaj me je po odgovru vrglo ven in sem se moral ponovno prijaviti?

LP boštjan

Cookiji morajo biti omogočeni. to je zelo pogost pojav pri uporabnikih.
Največkrat pomaga ?e si izbri?ete cookije in se ponovno prijavite.

hadei

Vedno boljši je forum. Mislim predvsem po funkcionalnosti. Kar tako naprej. Na "farbo se pa tudi privajam". Vedno lep?a je.....kar tako naprej.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Danes verjetno odputujem nazaj v srbijo in me ne bo približno en mesec. Forum sem usposobil da je tak kot ga vidite. Sedaj bo za mene malce premora, na vas pa je da ta forum držite pokonci s svojimi prispevki.

Ko se vrnem bom poskrbel da bo forum ?e boljši in bolj zanimiv, do takrat pa pridno tipkajte.

_janez_

Bomo!

SRE?NO POT! Pa pripelji ženo gor in ostani tle, kaj boš dol delal!

Interceptor

Citat od: _janez_;740Bomo!

SRE?NO POT! Pa pripelji ženo gor in ostani tle, kaj boš dol delal!

Dol bom kupu hišo za 15.000?, kaj bi pa tle dobil za ta denar?

Xandrej

Sre?no pot pa pozdravi ?enko pa re?i doli naj internet zrihtajo pa ne tak drago... drži se pa ?e enkrat hvala.

gigo

Mare na pozabit fotoaparat sabo, da bom še kako dobro kelnarco vidu, pol bom pa imel izgovor več da gremo dol k tebi enkrat poleti!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Ja dobro potuj, pa ženo pozdravi  :-)