Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Gox

Andrej ... En lep pozdrav na Našem forumu. :-)

Dela se na tem da bo tudi galerija. Kmalu :-) Gumb je ?e sam ni ?e pobarvan in aktiven :-)

LP
Goran

Interceptor

Citat od: Andrej;351Edino mogoče da naredite temo Galerija kamor bi uporabniki predstavili svoje avtomobile pa kr po modelih pa bi bilo... Ne vem moj predlog mogoče. :cool:

Pripravljam čisto novo virtualno garažo.glede na zapletenost bo trajalo par dni predno jo spustim v pogon.

ps

radio tudi pride na vrsto

hadei

Najprej.........?ESTITAM ZA NOV FORUM.

Kritike pa kasneje......
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Citat od: hadei;382Kritike pa kasneje......

Se pravi ?e kaj ni v redu bo ?e trajalo da lahko popravim...

hadei

OK...brez zamere. ?e četrti? pišem ta post. Razlika je v vsebini. Prej sem pisal pohvale...ni sprejelo, zdaj pa popizdevam.....KAR NAPREJ MORAM NA NOVO VPISOVAT GEEESLO. Milo mate* kot, da me nekdo jeb*. GGGGRRRRRR
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

AAAAAAAGGGGHHHHHHHHHHHH.......kar nonstop mi javlja

SESSION TIMET in neka jajca...   :(
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

ta problem leži v kukijih na tvojmu rač. ker ?e brskalnik ne sprejme kukija,si tudi ne more zapomnit gesla, posledica je pa ve? sam kakšna.

Picdriver

Tudi jaz pozdravljam vašo odločitev in vam šelim vse dobro. :)

Bom pa kar zašel s konstruktivnimi pripombami (ne zamerit - so dobronamerne):
1.) FULLLL pogrežam gumbek "novi posti" v smislu neprebranih postov od zadnjega obiska,
2.) Barvna podlaga je :eek: Ne vem - citroen ima menda neko svojo zaščitno barvo? Ni to rdeča?!
3.) Kar tako naprej!

Gox

Citat od: Picdriver;3892.) Barvna podlaga je :eek: Ne vem - citroen ima menda neko svojo zaščitno barvo? Ni to rdeča?!
3.) Kar tako naprej!

Pozdravljen, ja ne morejo bit pa vsi rdeči a ne?

Sej so Citroeni tudi modri, Citroenarji pa prav tako.

Lp
Goran

Picdriver

Saj pravim, da je bilo dobronamerno. Se bomo ?e navadili. opažam pa, da se forum ?e razvija. Vedno nekaj novega. Tisti gumbek pa res pogrežam. Zelo praktičen je, saj z enim klikom vidiš kaj se je dogajalo, ko si bil odsoten.

garac

picdriver, najprej dobrodošel, morda se ne spomniš, ampak pri meni v garaži se ?e najdejo rezervni deli v modro rumenih škatlicah.
Torej citroenova podlaga je bila tudi modra.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Interceptor

Citat od: Picdriver;3891.) FULLLL pogrežam gumbek "novi posti" v smislu neprebranih postov od zadnjega obiska,

Nove poste najdeš na prvi strani spodaj pod statistiko  

http://citroenar.eu/topXstats.php

glede tistega gumba pa nisem siguren ker niti nimam časa da bi lahko preverju kje je kaj.

bom se pa potrudu da naredim v ozadju čimve? da bo forum postal ?e prijetnej?i.

Ob tej priliki bi pozval vse da povejo kaj bi radi videli ali kaj si šelijo od t.i. dodatne opreme na forumu.

_janez_

hadei

Barva je mogoče malo "geji?". Ampak samo malo  : )

drugače ste pa fajn  : )
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]