menjava osvetlitve ventilacije

Začel/a marija.roman, Avgust 01, 2014, 09:45:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marija.roman

pozdravljeni. na tele dezevne dni,se clovek nima kam dati,se pac vrze na kak hobi,moj je pac avto... menjal sem osvetlitev ventilacije,rez za pihanje,oz regulacijo. zamenjal sem dotrajane led-ice z novimi,meni vsecnimi modrimi.... rezultat je odlicen.... [ATTACH][ATTACH][ATTACH]73853[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]  zamenjal sem tudi osvetlitve stikal za odpiranje oken,prav tako modro,slike oz video sledi,rezultat je enkraten.

jozekorpar82@gm

Eno vprašanje se dajo vse lučke zamenjati v amaturki in sredinski konzoli?

dvorjan

No, ja, ce ze menjas, poenoti osvetlitev. Meni osebno kombinacija modre in zelene deluje precej "cesko".
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

jozekorpar82@gm

No jaz bi dal komplet v modro. Zato pa sprašujem ker če kaj ostane zeleno je potem brez veze -češko.

andraž

Okusi so različni... Nekomu je mogoče "pisanost" ravno všeč...

jozekorpar82@gm

Tudi to mas prav. Mene pa vseeno zanima če se dajo vse zamenjat?

marija.roman

pozdravljeni,ja,da se vse zamenjat,tudi plan je da gre kpl osvetlitev  v modro,le da gre po odlomkih,ker je cas problem,si je treba cajt vzet.... se pa vse da,tudi radio,ker sem ze menjal zarnice ki so kapitulirale.... je pa teba bit potrpezljiv...

andraž

Zanimiv projekt. Daj potem slikaj kako to ponoči zgleda. Da ni prenežna barva in boš med vožnjo stalno zaspan?

jozekorpar82@gm

Super koliko pa te bo kaj stal ta projekt in ki dobiš te zarnice

marija.roman

ja,prenezno ni,ker so mocnejse kot tiste ki so bile original noter,svetijo se 1 do 2x bolj,vgrajujem pa SMD LED, SUPER BRIGHT,tko da so kar svetle,se posebej tist gumb za dvig avta,kar zari v modrem,ha,ha... ledice so smesno poceni,le cas je problem,zamudno je..

jozekorpar82@gm

Se dajo kar tako zamenjat al jih je treba lotiti?

marija.roman

ja,se lotajo,zato je zamudno,najprej stare ven,nato nove noter...vsak ki se s tem kej ubada ve da ni to tako hitro,je pa fajn..

jozekorpar82@gm

Ok hvala za informacije. Si bom mogoče malo več časa vzet ko pa sem predvideval. Samo da bo lep izgled. Ko boš gotov prosim za kako fotko. Hvala....

marija.roman

ja,bojo fotke,sam da nastimam fotoaparat da v temi lepo fotko naredi....je pa super izgled,ko bo vse modro bo pa TOP!