Zgodovia avtomobila

Začel/a wi3rd, Julij 31, 2014, 04:02:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

wi3rd

lepo pozdravjeni,

Kdo pozna dotični avto, ki se prodaja pri avtotehni VIS v LJ;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8586751&show=2

Predvsem me zanima, če je bil karamboliran oziroma če je kazal kakršne koli znake napak, ki se pojavljajo pri THP motorjih.

LP Janez :funny34d:

Čojko

Èe so ga že odkupili od 1. lastnika dobi njegovo cifro in ga pokliči.
Druga opcija je, da povprašaš Jenka če ima kakšno servisno dokumetacijo o njem oz. ali se ga spomne in kaj so delali na njemu.

dvorjan

Ce ne isces ravno DS3 z najnizjo ceno, ti jaz prodam takega, ki je res kot nov. =) 1.6 THP Sport Chic, 41.500 km, skrbno vzdrzevan, v tovarniski garanciji ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Citat od: wi3rd;187585lepo pozdravjeni,

Kdo pozna dotični avto, ki se prodaja pri avtotehni VIS v LJ;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8586751&show=2

Predvsem me zanima, če je bil karamboliran oziroma če je kazal kakršne koli znake napak, ki se pojavljajo pri THP motorjih.

LP Janez :funny34d:

Samo tole ne deluje kot THP, glede na to da piše da je VTi. Pa konjev ima tudi preveč za THP razen če je bil čipiran. Bi rekel da so se zaptipkali na Visu in ima 120KM ne kW.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ja narobe so podatke vpisali verjetno .. drugače pa je THP ... VTI ima en auspuh in ta mali strešni spojler ...

wi3rd

Citat od: dvorjan;187592Ce ne isces ravno DS3 z najnizjo ceno, ti jaz prodam takega, ki je res kot nov. =) 1.6 THP Sport Chic, 41.500 km, skrbno vzdrzevan, v tovarniski garanciji ...

Èe bi bil cel črn bi se že oglasil, ko je bil na avto netu :AngelPray: In ne kupujem najcenejšega, bolj gledam na barvne kombinacije

Citat od: Gox;187603Ja narobe so podatke vpisali verjetno .. drugače pa je THP ... VTI ima en auspuh in ta mali strešni spojler ...

Jep, preverjeno THP mašina, 115Kw v prometni. :emot112:

Vzel, bi tudi VTi mašino ali pa dizla če bi mi katera od barvnih kombinacij skočila v oči, nebi pa rad kupu limone ki bo na koncu več na servisu kot na cesti, zato pač tukaj prašam če kdo pozna, sicer je pa tudi obisk pri Jenkotu planiran, če ne drugače med kako testno vožnjo, samo nebi rad zgubljal časa če bi lahko prašam na forumu če kdo pozna.

Kar mi je znal prodajalc povedat je to, da je avto pri njih pristal, ker je prejšni lastnik menjal staro za novo, več podrobnosti o prejšnjem lastniku pa sklepam, da niti ne sme izdat.

Čojko

Zakaj pa ne?
če je avto "čist" in bi ga rad prodal resnemu kupcu ti bo brez problema zrihtal podatke. Sicer pa tudi v servisni al pa prometni piše kdo je prvi lastnik.

north

Zanimiva mi je vlečna kljuka mislim da glih ne paše na tak avto al pač....
Citroën - Creative Technology

garac

A Jenko prodaja svojega DS3 racing?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;187621A Jenko prodaja svojega DS3 racing?

Ma un mene čaka, ko bo naprodaj :)

nejc1

Glede thp motorja ne bi izgubljal besed. Tisti črno bel, z rdečimi zavorami je moj "ex" avto, ki se tudi prodaja na avtotehni vis. Jaz ne priporočam nakupa avtomobila z thp motorjem. Rajši vzemi dizla. Ampak to je moja slaba izkušnja:)
[SIGPIC][/SIGPIC]

wi3rd

sem se vsedel v oba in je blo v sekundi dvajset jasno da je z belim nekaj narobe, nisem še bil na testni, ampak ko sem sedel v prižganem sem pač pritisnil na gas in spustil, namesto da bi se motor lepo ustalil na 1000 obratih je padel na okoli 800 in skoraj ugasnil.

Kar se tiče črnega, sem jenkota poklical in mi je rekel da sicer ve za kater avto se gre, vendar zadnji servis ni bil delan pri njih tako, da sem praktično na istem kot prej, ker je od zadnjega servisa pri njih 28k km, je pa rekel da do takrat ni bilo posebnosti.

Glede na trenutno izbiro dizel ni opcija, ker jih pač ni, je pa sem ter tja kakšen VTI ;). Bom pa glede na vse kar sem prebral seveda še temeljito premislil predn se odločim za nakup :emot112: