C5 kljuka,...

Začel/a cikocx, Julij 27, 2014, 09:17:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cikocx

Kupim vlečno kljuko, desni predalček v vratih, rolo pritljažnega prostora in mrežo za pregrado pritljažnika, za C5 serije 1, BREAK, ÈE IMA KDO UGODNO. Hvala
Cx za zmeraj:BigThumbs:

cikocx

Sem dobil kljuko, sam še montiram in veselo z prikolico naprej

sulicar

cikocx

Sem dal 80€, samo je iz tujine in bo težko homologacijo dobit, pa tud brez elektrike je

sulicar

Jaz imam eno še na avtu....

gregor

Zakaj bo homologacija problem? Ima tablico z vidnimi e oznakami?  
Jaz (sicer res da pred hmm 5 leti) nisem rabil nič drugega kot račun za montažo od pooblaščenca oz še potrdilo na katerem je jamčil, da je strokovno zmontirana, če ni bil pooblaščeni citroen servis.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

cikocx

Citat od: sulicar;189704Jaz imam eno še na avtu....

Ja škoda da nisi prej povedal, mogoče veš kako je zvezana elektrika. A bi jo dal ti ceneje.

cikocx

Citat od: gregor;189723Zakaj bo homologacija problem? Ima tablico z vidnimi e oznakami?  
Jaz (sicer res da pred hmm 5 leti) nisem rabil nič drugega kot račun za montažo od pooblaščenca oz še potrdilo na katerem je jamčil, da je strokovno zmontirana, če ni bil pooblaščeni citroen servis.

Ima tablico in imam prijatelja, ki jih montira, sam ga nisem še nič vprašal, drugače pa hvala Gregor, lp

cikocx

Samo je zamimivo, ko kaj rabim nobeden nima, ko pa to dobim, se pa kar najde nekaj. Naj kdo zrihta poceni lita platišča za c5. Lp

sulicar

Tudi imam...platišča namreč...pa jeklena s zimskimi gumami tudi(6mm)...

gigo

Kolko hočeš za jeklena platišča za C5? Bi rad pred zimo imel zimske na drugih gor. So zvite al so ok
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

sulicar

Platišča so kot nova....kupil lani pred zimo z gumami vred,zdaj pa sem avto odjavil od prometa in prodajam...

cikocx

Citat od: sulicar;189757Tudi imam...platišča namreč...pa jeklena s zimskimi gumami tudi(6mm)...

koliko bi hotel zanje za lite

sulicar

Tukaj se kolko tolko vidijo,so pa 15 colske,gume so pa bolj slabe...Koliko bi dal?

cikocx

Citat od: sulicar;189826Tukaj se kolko tolko vidijo,so pa 15 colske,gume so pa bolj slabe...Koliko bi dal?

Ne vem postavi ceno. Pa zanima me, če imas elektroniko in vso napeljavo za kljuko, bi kupil, da se ne matram.