Kje je tale grad?

Začel/a firbec, Junij 26, 2014, 09:05:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

firbec

Da vas vidim poznavalce gradov in razgledov, kje je posneta slika?

Pa ne exifa gledat!!!!

GSclub

volan

skrt3

Avstrija... Ce se ne motim smer klagenfurt... Ojstrovica al neki podobnega.

Nekaj let nazaj (pravzaprav jih je ze kaksnih 8) smo naredili izletek s Pokljuke.
Lustno

mickolino27

Ojstrovica oz. Hochosterwitz to ni....

skrt3

žabec

Samo ena boginja je prava !

Citroenovc

Citat od: žabec;185888Neuschwanstein

pridružujem
OK

LP
Primož

Xandrej

Tako je bavarska. Lepo je videt kako lahko nekateri iz takoh zadev letno pridobijo milijone turistov naši gradovi pa propadajo. So pa vsi trije lepi od tega smotanca Ludviga bavarskega... So ga linčali zdaj pa miljone vlečejo na njegov račun!

hladilnik

Najlepse gradove po Sloveniji so itak partizani pod vodstvom tardecih zazgali med in po drugi svetovni vojni. Nocem se iti offtopica in politicnih obracunavanj samo odgovarjam xandreju zakaj drugje sluzijo milijone na ta racun. Pri nas to zal ni mogoce in navedel sem vzroke, ki so drugje in zelo globlji kot trenutno kreganje kdo je kriv za prodajo mercatorja in zakaj je jj v zaporu.

Zeko124

Pa smo spet pri tardečih in zabelih. Jebemu sunce, kako popiz*im ko vidim koga takole nakladat :breaking_pc:

Rojen sem leta 1994 in me baš boli pimpek in za ene in za druge, da pa v 20 dobrih letih niso nič naredili iz gradov ki niso bili požgani in dobro ohranjeni je pa kriv kdo?

Pa brez zamere.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

visar

Bravo Zeko.
Smrt politiki, Svoboda Citroenu
______/\\______
______/\\______

Zeko124

Citat od: visar;185990Bravo Zeko.
Smrt politiki, Svoboda Citroenu

:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Res je... tudi jaz sem mnenja, da tukaj politika ne paše, so drugi forumi za to.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

firbec

Bemu mast :argue1:, pa kaj vam je beli, rdeči, podrlajsastu zeleni, ...
Tema je: Kje je tale grad? Èe imaš/te probleme z politiko, obstajajo drugi forumi za izlivanje žolča in obujanje zgodovinskih dogodkov v navezavi z politiko.

Torej še enkrat, tipkamo se o dotičnem gradu in ne o požigu najlepišh naših gradov :)

Še mene je zaneslo ... :Hammer3:

Nekateri ste zadeli, res je Neuschwanstein.
Slike so z kratkega roadtripa za vikend, malo Nemčija- Bavarska in del Avstrije,
skoraj krožna pot :)
Smotanec Ludvig je imel res domišlijo in denar, oz. ga je imel do bankrota in sumljive smrti.

slike:
1. takole zgleda iz doline, Neuschwanstein
2. tukaj se začne pot proti gradu
3. grad od spodaj
4. vrshunski razgled, nekej med vzponom na grad
5. tale mostek, Marienbrücke, tudi treba obiskat
6. Pogled na Hohenschwangau in jezerce
7. iz Marienbrücke proti Neuschwanstein-nu