Xantia Activa 2.0 TCT

Začel/a SchPN, Junij 13, 2014, 05:49:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

SchPN

Citat od: hladilnik;187318kaj se sedaj dogaja s to xantijo?

Odločil sem se da je ne prodam, ker je bilo preveč vloženo že vanjo in da jo dam za par 100€ jo pa ne bom...

Sam bi pa rad da bi kdo pogledal tistih par malenkosti ki so še za poflikat da bi bla 100% ker jo mislim naslednji mesec registrirat.

Kaka ideja kdo bi imel malo volje za to?

Pa še to... na levi strani mi je voznikova šipa "sedla"... zgleda da je crknil feder... vsaj slišalo se je tako... kje to dobim in kako je z zamenjavo če ima kdo kak info...
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

pubi2cv

Mehanizem šipe ti je šel u franže.
Ponavadi vtrga pri Xantiji en plastičen kolešček spodi, pa ti navije zajlo.
Za tvoj letnik dobiš nachbau komplet mehanizem. Drugač pa se dobi en set za obnovo originalnega (plastični koleščki in zajle). Pride ene 30 ojrotov če se prav spomnim. to bi ti priporoču....

Drugač pa kul da jo boš obdržal:BigThumbs:

rsm23

Kot pravi pubi, se dobi kit za popravilo. Konkretno rabiš tole.
p.s.: Zdej se mi pa svita kaj si včeraj z vabilom na kavo hotel ;)

SchPN

Citat od: rsm23;208822Kot pravi pubi, se dobi kit za popravilo. Konkretno rabiš tole.
p.s.: Zdej se mi pa svita kaj si včeraj z vabilom na kavo hotel ;)

Super hvala. Pa sej sem ti reku ;)

Hec je samo v tem da en mal pogleda in mi zna povedat, svetovat... ker zdej sem na servise vozil in je blo vedno po vse zrihtan... še neki. Nikol tko k je treba kljub vloženemu denarju.
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Romzi

Citat od: SchPN;208845Super hvala. Pa sej sem ti reku ;)

Hec je samo v tem da en mal pogleda in mi zna povedat, svetovat... ker zdej sem na servise vozil in je blo vedno po vse zrihtan... še neki. Nikol tko k je treba kljub vloženemu denarju.

Ne prehitevat... Meni se je zlomila ta zelena plastika z linka, dobil drugo za 5€

xantos

Schpn bo vedel za kaj se gre...
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

SchPN

Citat od: xantos;209170Schpn bo vedel za kaj se gre...

Vedel ne bo, lahko se pa potrudi in pogleda :)

Hvala ti.

xantos

Evo tole ti še bo prišlo mogoče prav...

Tiste sponke, ki držijo oblogo na vratih se še dobijo na Citroenu, cena okoli 2,5eur/kos (oz. 0,25 eur/kos odvisno katero rabiš), tako da ni straha če katero polomiš... :D

Romzi

Citat od: xantos;209170Schpn bo vedel za kaj se gre...

Hehe, čreve od Active

sušo

Tistle pindlc mali od bele plastike spodaj zadaj (druga slika) - naj bi višino vzdrževal al neki - je bil tud pri naši vzrok za "posedanje".
Med potjo na morje sm ga, reci in piši, šestkrat popravil - nataknil nazaj in potem šele zvezal z žico da je držal do doma...
Toni je med kramljanjem z mano o potovanju na morje zamenjal v trenu oka.
Je pa nevarna zadeva če delaš brez dvigala. Avto more laufat sicer lahko hitro rataš palačinka z vžigom WALKER na čelu...

xantos

Citat od: sušo;209183Je pa nevarna zadeva če delaš brez dvigala. Avto more laufat sicer lahko hitro rataš palačinka z vžigom WALKER na čelu...

Niti to ni varno, če slučajno vseka lajtnga. OBVEZNO podložit avto potem pa pod hidravličarja!

sušo

gepl83

SchPN

Živjo. Moja Xantia se je odločila da ostane doma. V glavnem je vse poštimano, nujno pa iščem še mehanizem za dvig stekla na voznikovih vratih. Ma kdo kej takega doma? Rabim za MK2. Ponaredki niso ok ker pol ni avtomatike za dvig.

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio