Ds3 facelift...

Začel/a LTJ, Maj 21, 2014, 09:05:36 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DS3r

Hudo hudo in še enkrat hudo...Razmišljam o menjavi mojega sršena za faceliftan model......

Cartier25

The lights are interchangeable if you already have a DS 3. Kind regards, Citroën UK

Bo treba menjat :D

Čojko

Bejba že zraven pri exclusive opremi,....

andraž

Seveda. Kar pripelješ domov, pa je...

drugmirko

evo, deca... opcije "žmiganja" funkcij nove "novoletne jelke" na njegovem nosu si lahko ogledate v spodaj pripetem gif-u... :)

drugač pa drugmirko reče, da se mu dopade funkcija avtomatičnega bremzanja, temelječa na laserskem LIDAR-u in da so mu hvala Bogu&končno v ponudbo dali tudi rikverc kamero (glede na to, da jo ma lahko že čist vsaka "dacia", jo mora met tudi en tak "premiumski bonbon" kot je DS 3 (s, po novem, "ločeno" številko v imenu ;) )

z druge strani pa štejem za kolosalno napako, da mu niso dali obeh verzij novih turbo tricilindrov (130 konjski THP bi mu pasal "ko budali šamar"), ter to, da mu tisti LCD televizor niso zamenjali s tistim, občutljivim na dotik... malo je hecno met "esencialnega" Cactusa, ki to premore, in "premiumskega" DS 3, ki tega ne premore :/
privat pa jim "v slabo" štejem tudi to, da ga bodo opremljali tudi s tisto "ETG nesrečo" od robotiziranega menjalnika... ampak, to je res bolj privatni predsodek, saj te najnovejše "reinkarnacije" sensodrivea še nisem sprobal... je pa tudi res, da o njem nisem nikjer niti prebral nič pohvalnega, tako da....

zaključek bi pa bil... ok, fajn ampak, če je to "fejslift" bi se lahko malo bolj "stegnli" ;)

edit: dr*k... gif ne dela, če ga prpneš kot sliko... evo vam link "žmigajoče igrice", pa kliknite:

http://img4.hostingpics.net/pics/804203CL14063001GIFANIME.gif

živili... :)

visar

pri zmigovcih sem postal zejen saj me spominjajo na natakanje piva v vrček
______/\\______
______/\\______

Gox

Malo primerjave z Minijem ...

(AutoPlus, Juillet, 2014)