Menjava pragov na Ax-u

Začel/a MihaK, April 27, 2014, 09:50:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MihaK

Pozdravljeni, imam eno vprašanje za poznavalce (ali še bolje nekoga, ki je to že delal), kako je z menjavo pragov na Ax-u (prva generacija). Predvsem me zanima kako točno se zadeve lotiti (na internetu nisem našel ničesar). Sprašujem, ker sem bil samo enkrat zraven pri menjavi (pa še to ne cel čas) in šlo je za popolnoma drugačen avto. Naj tudi dodam, da je verjetnost, da se zadeve sploh lotim tudi sicer majhna, ampak brez da točno vidim kako gre pa sploh ne. Pa še to, če se da (kolikor toliko) dobre dobiti še kje drugje oz drugače (rabljeni?) kot pri Siluxu (na spletni strani jih imajo - 52€ kos).
Hvala za odgovore.

xpuser

Ja če imaš co2 pa fleks in prostor je pol že narejeno. Samo ko začneš boš dal sedeže ven in tepih in boš še par lukenj našel, zdaj če so samo zunanji pragovi gnili se še splača, če so pa še notranji potem vozi dokler gre.
Aja poglej v kakšnem stanju je prednji zadnji most zadnja prema če je računice.
Pragove si lahko sam zviješ, kupiš pleh in zviješ po tastarih.
Nazadnji ko sem menjal na enemu drugemu modelu je samo materijal prišel 150€+ 3 dni dela.

MihaK

Jah, saj sem danes ko sem delal nekaj drugega zadevo bolj natančno pogledal in bom uporabil eno zasilno metodo (pragova sta samo čisto spredaj slaba), če bo delovalo bo, če ne ne...