C4GP - JBL hifi ozvočenje in Arkamys procesor

Začel/a cybermatrix, April 22, 2014, 10:17:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Focal ozvočenje (10 zvočnikov) pri P3008/5008 je ugodnih 880 eur.

Sistem Hi-Fi Premium FOCAL®:
- Ekskluzivna tehnologija FOCAL® - 10 zvočnikov
- Nizkotonski in srednjetonski zvočniki z visoko kakovostjo reprodukcije: tehnologija Polyglass
- Nizkotonski zvočniki TNF: tehnologija obrnjenih kupol iz aluminija
- Globokotonski zvočnik: tehnologija trojne tuljave Power FlowerTM 200 mm
- Aktivni 12-kanalni ojačevalnik / 515 W: hibridna tehnologija razreda D/razreda AB
- zvočno izolacijska laminirana prednja stekla
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

To ozvočenje prihaja zdaj v C5 aircross, v DS7 crossbacku pa je že na voljo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

John2005

Evo potrjeno. Hi-Fi opcije ni mogoče več naročit.

John2005

Niso mi znal razložit. V dveh salonih so mi samo rekli, da od nekaj mesecev nazaj ni več možno naročit. Sem pa zasledil na nemških forumih, da je zadeva identična. En uporabnik je rekel, da naj bi potekla pogodba za sodelovanje med JBL in Citroenom. Èe je pa res je pa vprašanje. Skratka škoda. Sem nekako pred naročilom avta in tale serijski radio je slabši kot v mojem 8let starem polotu.

cybermatrix

Citat od: John2005;242364Èe je pa res je pa vprašanje. Skratka škoda. Sem nekako pred naročilom avta in tale serijski radio je slabši kot v mojem 8let starem polotu.

Ti jaz mojega prodam. Je super ohranjen in ima vse kar potrebujes. :) Sem ravno na tem da bi malce menjal avtomobil. bel, rocni 1.6ehdi, 120 konj, 2014/jun,jbl sound system, 3d luci z zatemnjenimi zadnjimi stekli in dodatno izolacijo serijsko( to so dajali zraven sound sistema takrat) 17alu, 7 sedezev, vlecna kljuka, dobrih 80 tisoc, redno servisiran pri pooblascencu. O ceni se nisem premisljeval. Ce te zanima mi pisi zasebno.

andraž

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

John2005

Citat od: cybermatrix;242383Ti jaz mojega prodam. Je super ohranjen in ima vse kar potrebujes. :) Sem ravno na tem da bi malce menjal avtomobil. bel, rocni 1.6ehdi, 120 konj, 2014/jun,jbl sound system, 3d luci z zatemnjenimi zadnjimi stekli in dodatno izolacijo serijsko( to so dajali zraven sound sistema takrat) 17alu, 7 sedezev, vlecna kljuka, dobrih 80 tisoc, redno servisiran pri pooblascencu. O ceni se nisem premisljeval. Ce te zanima mi pisi zasebno.

Sem ciljal na 2.0 HDi avtomatik.

andraž

Citat od: garac;242428Andraz 7 sedezev v tamalem ni
Hvala, nisem vedel.