Razvajeni C6

Začel/a boklavdi, April 21, 2014, 08:24:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: Dr. MadMan;195183Potem pa ni več edina v SLO ker je na Škofljici parkirana identična rdeča pri vulkanizerju.

Mi je prijatelj rekel da je že kar malo več kot dva dni tam. Verjetno nedavno uvožena.
[SIGPIC][/SIGPIC]

rsm23

Verjetno je edina registrirana rdeča. Poleg celega kupa sivih/črnih/modrih odtenkov so registrirane še tri rjave in ena vijolična.

sušo

Una na Škofljici je bla pokjena pa so jo poflikal.
Zdej zgleda, da je fertik. Vsaj na prvi pogled, ko se mimo pelješ.

boklavdi

Dve leti bosta in malo me mika, da bi spet menjal. Ja o C6 govorim. Tistemu od Andreja :).
Avto je kot pred letoma, notri kot iz salona,...vgradil sem kljuko (za dvakrat na morje), menjal dve pnevmatski cevi (torej vložil cca. 1300€). 3D tepihi so "novi".
Na avtonetu nimam,....prodajam ne na silo,...morda za ljubitelja, ki čaka na priložnost.

Prodajam, ker enostavno delam premalo km, prešinilo me je danes, pravzaprav že dalj časa tuhtam bi/ne bi,...sedaj jih ima 160k,...ko sem ga kupil od Andreja, jih je imel 135k.

lpB

p.s. če bi koga zanimalo mi pišite na zasebno

Čojko

Jah, če bi imel bež notranjost,...

garac

ne razumem, zakaj bi menjal, če se ne voziš z njim, to pomeni, da se tudi z naslednjim ne boš, al so te C6 res taka jajca, da se ni za vozit z njim, tudi zeko ga je menda konzerviral...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja res. najbolje vedo vedno tisti ki so si zadeve lastili, vozili itd itd...

boklavdi

Jajca si običajno spečem na oko.
Kar pa se C6 tiče pa je zgodba kot običajno. Zgodovina se ponavlja. Marsikdo bi imel... A ne plačal kaj več kot za starega c5. Vsem predrago, pa četudi cena novega bila takrat okoli 60k.
Dejstvo je, da je c6 legendaren, karizmatičen avto.

Meni osebno je mojega žal, ker se vozim malo in razmišljam o družinskem avtu, ki bi bil bencinar.

Kakorkoli prostor v garaži je in kadarkoli se z njim peljemo je to kombinacija  užitkov.

Vsak ve po svoje.

Lpb

P.s. Glede jajc pa vseeno menim, da je tvoje izražanje na nivoju....

garac

xandrej, sem preveril tvoj popravljen post, res je, vem kaj so jajca in C6 so zame jajca, pa ne ker je to tvoj avto, ampak, ker je avto, kot tak zame popolnoma neuporaben, lep je kakor pač lep je, zame ne.
Še blokavdi je dokazal, da je to neuporaben avto, da si je še tvingo zraven kupil.

Mislim, da nikogar ne zanima koliko je stal nov, avto je vreden toliko, kot je zanj pripravljen odšteti najboljši ponudnik. Koliko je stal nov Tuareg recimo, pa je rabljen vreden kaj več, kot Golf? Si pač več izgubil. Èe kupiš tak avto moraš imeti solde in biti pripravljen na izgubo vrednosti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

lugr78

Glede cene je stvar relativna. Nekomu je avto vreden veliko (tudi meni je bil ko sem ga prodajal), tistemu ki ga kupuje je cena ponavadi tista ki omejuje želje.
Ta avto je specifičen, lahko ga nekdo išče in je pripravljen plačat toliko kot prodajalec zahteva, večina drugih pa oceni koliko je še pripravljen dati za tak avto. Ponudbe ni veliko, so pa cene vedno odraz želja prodajalcev.
Sam vedno preverjam ponudbe teh avtov ter C5 karavan. Ker si DS5 lastim že nekaj mesecev se me spet loteva "mrzlica" menjave avta.
Seveda bi kupil C6, vendar ko se spomnim za koliko sem svojega prejšnjega prodal in kaj sem vanj vložil se tehtnica seveda premakne na C5 ki mi je bil super avto....
Dobiti ga z znano zgodovino in željeno opremo pa je spet druga zgodba ;)

Svetujem ti da v kolikor lahko,  avto obdržiš in naprej uživaš z njim.:BigThumbs:
Težko da boš dobil toliko kot si si zamislil. Sploh pa ne smeš gledat koliko si vložil vanj oz. to prištevat k prodajni ceni.
Èe to narediš potem te ponudbe za avto ( če kdo kliče) dotolčejo in si slabe volje.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

boklavdi

Lugr lepo in korektno si to napisal.
Se strinjam.

Itak ni nobene nuje, da bi se prodajalo.

LpB

datanitilu

Ok ampak koliko pa bi bila cena

boklavdi

Ma u  bistvu me mine prodajati, ker opažam sedaj tudi sam, da je miselnost kupcev usmerjena samo na najnižjo možno ceno. In da se potem človek "hvalisa" kakšno ladjo je kupil za kako majhen denar.
Avto kot mi ga je prodal Andrej in kot ga imam še vedno sedaj v stanju tudi sam mi je smešno prodajati  za npr. 6k€. Greh.
Sploh potem, ko sem z njim naredil 20k km (kar za dizla ni veliko), zamenjal dve pnevmatski cevki (700€) in mu montiral original kljuko (700€). Ja in še realnih 159000km ima.

Èe se najde pravi bom razmislil, sicer ne.

Ravno tako samo še preko zasebno pošte predala, ker mi je škoda minute, da bi prebiral komentarje pametnjakovičev :).

boklavdi

..no in tule še dve slikci teh neuporabnih jajc (tokrat s Krasa)...ki v dolžino merijo toliko kolikor povprečen karavan in ki imajo prtljažnik 30l manjši kot stara dobra C5MKII.
hahhahahaha

pač enim c6 ni všeč in to povežejo z jajci....ampak šparglji so bili pa res dobri.

Čojko