cukanje pri hitrosti 50-60

Začel/a MULTY, April 06, 2014, 09:39:27 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MULTY

Živjo
Fantje imam en majhen problen med vožnjo ki je potrebna peljati čez naselje se pravi od 50-60 km/h mi avto rahlo cuka in je zelo moteče svetovali so mi naj v rezervoar nalijem aditiv za šobe .Imam pa citroen c4 picasso 1.6 hdi 110 KM letnik 2010.
In me samo zanima če je ze kdo imel tak problem in kako ga je rešil ker pri višji ali pa pri manjši hitrosti pa ni nobenega cukanja.
hvala za odgovore
LEP POZDRAV

garac

v kateri prestavi pa voziš 50km/h
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MULTY

CEPETKO

Dizelske muhe. Pri C5 2 enako. Včasih dolgo dolgo vozim brez tega nato pa pozabim, in mislim da je konec pa se spet pojavi to cukanje.
Pač ga nekaj pika mislim da vzrok ne bo nikoli znan.
Citroen - kreative tehnoloži.

Romzi

@Cepetko - imaš v podpisu vse razloženo :Hammer3:

MULTY

Romzi

Citat od: MULTY;181244V podpisu kje je to ?
Ahhhhh

jumper1

Citat od: CEPETKO;181240Dizelske muhe. Pri C5 2 enako. Včasih dolgo dolgo vozim brez tega nato pa pozabim, in mislim da je konec pa se spet pojavi to cukanje.
Pač ga nekaj pika mislim da vzrok ne bo nikoli znan.

To so muhe egr ventila, sem ga izklopil in blendiral pa ni več cukanja med 1800 in 2000 vrtljaji pri enakomernem pospeševanju.

MULTY

No hvala lepa egr ventil bom pa drug teden zamenu jutr se grem z mehankarjem zmenit
Sm ga pa prasu ce bi ga lahko blinderu je pa reku da se to ne sme pa da ni dobr za avto
Se enkrat hvala

jumper1

Citat od: MULTY;181280No hvala lepa egr ventil bom pa drug teden zamenu jutr se grem z mehankarjem zmenit
Sm ga pa prasu ce bi ga lahko blinderu je pa reku da se to ne sme pa da ni dobr za avto
Se enkrat hvala

Saj to ga ne more kar vsakdo izklopi moraš imeti opremo in kar nekaj znanja o avtoelektroniki

MULTY

No fantje dans sm bil pr mehaniku tk da bo upam da ta teden al pa vsaj zacetek druzga tedna zrihtan nisem pa vedu da en egr ventil k ga ni vse skupi nc tolk nagaja
Hvala za odgovore in za pomoc tko da je to to je pa reku da pride okol 300€ sam ni povedu a z delom al brez dec pa rihta sam citroene  
No lepo se imejte

garac

Kje pa je ta desc? Ni treba imena, samo kraj, ker vidim, da si iz Komende
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

skrt3

300€ ???
nekam preterana cena se mi zdi

jumper1

Citat od: skrt3;181394300€ ???
nekam preterana cena se mi zdi

Odprogramiranje pa nekje 120€

MULTY

Ja domžalah zadaj za hotelom krona v tisti ulici ima delavnico par komadu mi je rekl da je dober mehanik in zaupanja vreden
bomo videl