Olje LHM, 2,44€/liter

Začel/a skrt3, Marec 27, 2014, 07:34:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skrt3

Pozdravljeni!

Pred eno uro sem nabavil OMV LHM olje po super ceni 2,44€. Sem vzel kar 5 litrov, 2 litra je vzel sasaljut, ostalo bo pozrla moja Kantija :)

Par dni nazaj sem za ENAKO olje placal na benzinski 11,90€.

Ce je kdo zainteresiran, lahko zrihtam. Lahko prinesem ze na Laganini raid.

Lp

Tiki

Kje si bil ko sem jaz imel XM-a... Najceneje sem ga dobil za dobrih 7€/liter... :bombs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Čojko

Super cena. Ne vem pa kakšno je oz. kakšna razlika je z Total LHM Plus, ki je po mojih info najcenejše od Burtona Schpn po 5,99Eur za liter.

tomaz555

Èe lahko, mi prinesi 2 litra. Hvala.

skrt3

Seveda lahko, zato pa sem se ponudil :)

mirchi

Ja  bi ga mel 20 litrov.A gre kdo iz stajerskega konca na raid? Bi se priporocal za dostavo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xantia Marko

Tud jaz bi imel. Rabim 5 litrov. Je kaka opcija v posavje al pa bližnjo okolico - dolenjska?

skrt3

Dajte se organizirat, fantje. Jutri bom pa sporocil razpolozljive kolicine, ki bom lahko dostavil na raid. 2,44 na liter

Lp

xantos

Tudi jaz bi ga vzel 10L glede na to da je cena izredno ugodna. Mam občutek, da če ga bom imel vsaj 10L na zalogi se mi Xantija ne bo nikol več vscala :)
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

skrt3

Citat od: xantos;180651Tudi jaz bi ga vzel 10L glede na to da je cena izredno ugodna. Mam občutek, da če ga bom imel vsaj 10L na zalogi se mi Xantija ne bo nikol več vscala :)

super, se bom držal enake filozofije pa da vidimo, komu prej spusti :bombs:

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

skrt3

Danes dobi olje in mi potrdi preko telefona. Naročili so 20 litrov, 10 zame in 10 za zalogo, ampak bom kar vse pobral :) samo čakam potrditev, ko jih vidi pred seboj, ker ne zaupa dostavi :)

99%, torej, lahko jutri pripeljem 20 litrov LHM-a :) pripravite drobiž, ker se ne bom šel blagajnika :P

skrt3

Za naslednji teden pa lahko nabavim še... za jutri pa načeloma 20 litrov

Zeko124

@Skrt, ako moze se tudi jaz priporocam za en literv:). Bom pa se na obali, tako da se mi ne mudi ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

skrt3

OK, zaloga je potrjena. Kdo vzame olje na srečanju?