Xantia 2.0 Hdi karavan

Začel/a danisalobir, Marec 24, 2014, 03:06:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

danisalobir

Èe dobim 1200 Eur, bi prodal našo Xantio. Ni mi je nujno prodat, vendar se je pokazala prilika po nakupu malo dražjega avta in bi jo mogoče dal za omenjeni denar. Je črne barve, Exclusive, 109 konjska, usnje, hidroaktiva, zares poservisirana, pravkar jo imam pri Francu na Frankolovem da mi zamenja volanski drog ( volan je bil zelo trd), avto je tehnično gledano zares izpraven- nedolgo nazaj menjana sklopka in hidravlične bučke ( imam račun). Popolnoma vse razen dviga in spusta zadnje leve šipe na avtu normalno deluje. Zunanjost bi pa bila potrebna poliranja, je kar malo porisana.

cikocx

Dej kakšno sliko, letnik, km, itd
Cx za zmeraj:BigThumbs:

danisalobir

2000 letnik,315000 kilometrov, slike samo na ZS

garac

citroen s 300tkm, pa več, kot trimestna številka za ceno? Pa pokliče kdo? Vsaj na 160 obrni števec, pa kakšno ničlo pobriši še pri ceni :gimme_money:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Brez zamere, tale cena je zelo optimistična, glede na kilometre in dejansko stanje oz vizualno/notranjo ohranjenost avta (govorim zato, ker sem ga videl slučajno pri Francu).
O tehnični brezhibnosti pa ne dvomim, če jo tam servisiraš, Franc obvlada.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

danisalobir

Vem da je visoka cena. Popolnoma nič se ne obremenjujem s prodajo. Èe bo sla za tak denar bo, če pa ne, pač ne. Na avtu je tudi letna vinjeta. Ko si jo videl je bila med drugim v zelo umazanem stanju. Ko je umita že popolnoma drugače izgleda. Poliranje pa itak dela čudeže :))