STOP in KLICAJ

Začel/a skrt3, Marec 17, 2014, 08:37:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skrt3

Ker nisem dobil navodil, lepo prosim za info, kaj pomeni oznaka STOP in KLICAJ v krogu in oklepaju (podobno kot pri ročni)

Zjutraj se je vžgalo to opozorilo, sem pomislil najprej na ročno, preveril ročko, premaknil gor/dol in se je ugasnilo opozorilo. Èez par sekund spet zasveti in ugasne takoj, kot bi bil nek čuden kontakt. Fajn potolčem po sredinski konzoli okoli ročne in začne spet blinkat. In tako sva se kregala kakšnih 5 minut, v ovinkih spet malo zasvetilo pa ugasnilo...

Skratka... veselica... je kaj posebnega na sredinski konzoli med sedežema? Ima smisla skočit na diagnostiko ali je kakšna znana malenkost?

garac

stanje tekočin je ok, hidravlično olje, motorno?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Najprej preveri nivo LHMA ti ga verjetno primanjkuje. Èe ni to pa preveri še vse ostale tekočine, potem pa od tam naprej
[SIGPIC][/SIGPIC]

skrt3

hja, ti je sumljivo utripanje skozi ovinke, ne? Tudi na to sem pomislil... pilek. Nisem šel preverjat, ker sem letel v službo, pa otroci, pa John Deer,... Sem predvideval, da tekočine valjda niso, če nisem nikjer spustil luže, pa je izginjalo, če sem mahal okoli ročne, pa velik servis pred kratkim...

Pilek mi gre na živce, da sem brez navodil za uporabo. Moram zbrskat pri komu...

skrt3

LHM mi res pomalo pušča nekje, opažam na dvorišču in tudi okoli mašine sem zasledil nekaj sumljivih cevi in lužic.

skrt3

rsm23

Avto daj v najvišji položaj. Na LHM rezervoarju mora tisti oranžni plovček biti med obema zarezama.

skrt3

garac

navodila, sicer za mk1 so na forumu, ampak saj ni neke bistvene razlike http://citroenar.eu/showthread.php?t=2212
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Èe ne bo novi lastnik rabil navodil, ti dam jaz moja originalna. Sicer so za limuzino, če te ne moti...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

skrt3

Jogador... dej, reci, da jih nimaš in konc :) Kupim jaz... pa sej mam limuzino :)

Jogador

Aja točno, pozabim, kaj dejansko voziš =)

Mah avto gre znancu, ki je papirje videl. Èe jih ne bo rabil, potem jih pa dobiš.
"Watch this..."

gregor

po mojem bi še jaz moral kaka navodila imet za dvojko, v slovenščini ali intaljanščini.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

skrt3

Evo, sem se poigral z xantio

Dvignil v najvisji polozaj in plovc je bil maksimalno dol?!?!?!
Vrnem avto v normalen polozaj in plovc se postavi med obe crtici.

Treba dolit, torej? Mozno, da je zaradi tega utripalo STOP ipd?! Ker v drugem delu dneva ni nic opozarjalo.

Predvidevam, da ni heca s tem oljem, kolikor vem je boga in pol vezanega na to :)

Jogador

Ja, nujno dolit, v najvisjem polozaju, takrat moras dolit da bo klobucek med obema crticama. Ja, ni se za igrat s tem, sistem ima cez vzmetenje volan in bremze!
"Watch this..."