Ženeva 2014

Začel/a ModelJT, Marec 06, 2014, 10:41:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Nekaj slik s citroenovega štanta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Cactus Aventure izgleda premočno. Ko bi še ukradli od Mitsubishija 4x4...bi bil super...

Loeb, pa mi je nekam melankoličen, kot, da mu je že zadosti celega cirkusa...

Pa C1 v izvedbi Švica in jaz je prava bombonica...

Citroenovc

Èe bo C1 še vedno na voljo za 8k Eur - potem je to pravi "nizkocenovnik". In sploh ne zgleda tolk švoh.

Èeprav mi je pa novi Twingo (končno) spet nekaj dobrega. Tale vmesni je bil katastrofa od katastrofe. Tako da bo tudi Twingl močna konkurenca C1ki.
OK

LP
Primož

gule

Citat od: Citroenovc;179123Èe bo C1 še vedno na voljo za 8k Eur - potem je to pravi "nizkocenovnik". In sploh ne zgleda tolk švoh.

Èeprav mi je pa novi Twingo (končno) spet nekaj dobrega. Tale vmesni je bil katastrofa od katastrofe. Tako da bo tudi Twingl močna konkurenca C1ki.

Novi Twingo naj bi imel motor in pogon zadaj. Naj bi bil retro v smeru stare R5 Alpine Turbo...:funny34d:

Xandrej

Ta mali prdec pa je res lep! Treba videl socijalno verzijo! To je nafilano do fundamenta!

bingo

Kje je pa kakšen Berlingo ? Bi že lahko kakšno štirko malo nakazali....

Citroenovc

@gule - Alpina Turbo je mela kar lepo motor spredaj. R5 Turbo je pa druga reč. Tista je pa mela sredinko nameščen motor pa pogon zadaj, res je. Oz, če sem čisto natančen - je bila RMR postavitev motorja in pogon.
Zadaj motor in pogon so imeli pa Renault 10 in kaki še starejši (če govorimo samo o Renaultih) ...

@bingo - a ni zadnjič v oni tabeli prihajajočih modelov bilo razvidno, da Berlingo ni več sploh ... no more ...
OK

LP
Primož

ModelJT

Citat od: Citroenovc;179238@bingo - a ni zadnjič v oni tabeli prihajajočih modelov bilo razvidno, da Berlingo ni več sploh ... no more ...

Ah ne verjamem, da bodo barlinga kar tako ukinili. Prej bi rekel, da so ga pozabili dodati.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: Citroenovc;179238@gule - Alpina Turbo je mela kar lepo motor spredaj. R5 Turbo je pa druga reč. Tista je pa mela sredinko nameščen motor pa pogon zadaj, res je. Oz, če sem čisto natančen - je bila RMR postavitev motorja in pogon.
Zadaj motor in pogon so imeli pa Renault 10 in kaki še starejši (če govorimo samo o Renaultih) ...

@bingo - a ni zadnjič v oni tabeli prihajajočih modelov bilo razvidno, da Berlingo ni več sploh ... no more ...

Sem mislil na turbo, napisal, pa alpina, ker me je nekako na šport asocirala. Mislim, da je bila neka gordini zadeva...:BigThumbs:

zlikovski

Ta kaktus mi nezgleda slab, ampa ko sem prebral v prejšnjem postu, da bodo samo mlinčke vgrajevali, sem direkt padel v slabo voljo.