Prodajalec "Avto jolly"

Začel/a Gašper, Februar 27, 2014, 07:11:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gašper

Pozdrav vsem, zanima me ali kdo pozna prodajalca Osmen Durakoviæ s.p. oz. Avto Jolly iz Kranja. Predvsem tiste iz gorenjske sprašujem, če morda veste za kakšnega prodajalca lokalno velja.

Hvala!

tomaz555

Ne poznam, vendar kolikor spremljam, imajo avti vedno nenormalno malo kilometrov.

Čojko

Jaz sem se lani pri njem zanimal za enega modrega pluriela. že po telefonu sva se skregala ko sem ga vprašal za številko šasije avta in je æisto popizdil da kaj hočem imet. Enkrat kasneje sem šel mimo in si avto tudi v živo pogledal. Katastrofalno stanje.

MSrougeZX

Dobre in slovenske citroene prodaja GP avtomobili...Pajek, nekje med LJ in NM. Se posebej kupuje take z malo km...tudi nasega c4 picassoja je on kupil...seveda ga je prodal za vec kot je zanj placal ampak kdor se noce nategnit in je pripravljen dat malo vec je ok. Prijatelj je tam kupil rabljen c5 in je tudi zadovoljen z nakupom.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

StefZ

Citat od: MSrougeZX;178522Dobre in slovenske citroene prodaja GP avtomobili...Pajek, nekje med LJ in NM. Se posebej kupuje take z malo km...tudi nasega c4 picassoja je on kupil...seveda ga je prodal za vec kot je zanj placal ampak kdor se noce nategnit in je pripravljen dat malo vec je ok. Prijatelj je tam kupil rabljen c5 in je tudi zadovoljen z nakupom.

Dobra informacija - fajn vedet za naprej :BigThumbs:

Sem pogledal ponudbno in imajo vsi slovenske servisne knjižice s štemplji naših serviserjev.... V bistvu kar lepo videti (in redko tudi) med vso to poplavo evropskega šverca...:Hammer3:

Zeko124

Kot ze parkrat napisano, zadovoljni (kar se uvoza tice) tudi z RBA centrom v Skofljici. Dobijo menda iz italije direktno od leasing hise te avte. Imeli doma A6, po besedah mehanika kilometri realni, pokazali so stanje avta preden so ga zasminkali in je 9 let sluzil BP.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

StefZ

Pri RBA sem kupil prejšnjo Laguno III - tudi vse ok in pohvale prodajalcu. Dejansko je povedal po pravici kaj so Italijani naredili na avtu in kaj so oni "pošminkirali". Ob nakupu dobil vso dokumentacijo - tudi račun za koliko so oni kupili avto od leasing hiše...

Laguna je bila recimo od ARVAL group leasinga - malo poguglajte. Gre za svetovno mrežo operativnega leasinga. Sem na a.netu videl veliko avto, ki jih dealerji kupijo od ARVAL leasinga in niti slik ne zamenjajo...:Hammer3: Mislim da tole kupujejo na dražbah in isto lahko kupijo mačka v žaklju, ki ti ga naprej prodaja...:argue1:

Xandrej

Res svaka čast pa ta če ima zlat avto ko negrem k njemu... Sorry sem malo lokal patriot! Ker že njegovo ime sili po napizdovanju.

Xandrej

Citat od: StefZ;178524Dobra informacija - fajn vedet za naprej :BigThumbs:

Sem pogledal ponudbno in imajo vsi slovenske servisne knjižice s štemplji naših serviserjev.... V bistvu kar lepo videti (in redko tudi) med vso to poplavo evropskega šverca...:Hammer3:

Ja samo taki avto so dražji seveda pa ljudje pa čupijo na srečo kot pri lotu eno vozilo iz vsemira samo da je poceni potem pa po forumu sprašujejo že 1 mesec kako so drage gume za C5 III pa če bi se dalo bi dali gor 15 col felne ker pozimi bolje grejo po snegu baje to je pa spe ena nova cvetka kaj sem jo prebral...

xpuser

Citat od: Xandrej;178538Ja samo taki avto so dražji seveda pa ljudje pa čupijo na srečo kot pri lotu eno vozilo iz vsemira samo da je poceni potem pa po forumu sprašujejo že 1 mesec kako so drage gume za C5 III pa če bi se dalo bi dali gor 15 col felne ker pozimi bolje grejo po snegu baje to je pa spe ena nova cvetka kaj sem jo prebral...

Se ponavlja štorija z xsaro c2 xp in njihovimi dimenzijami gum.

mirchi

Citat od: Xandrej;178538Ja samo taki avto so dražji seveda pa ljudje pa čupijo na srečo kot pri lotu eno vozilo iz vsemira samo da je poceni potem pa po forumu sprašujejo že 1 mesec kako so drage gume za C5 III pa če bi se dalo bi dali gor 15 col felne ker pozimi bolje grejo po snegu baje to je pa spe ena nova cvetka kaj sem jo prebral...

@x Ozja guma je vedno in bo vedno sla bolje po snegu kot siroka. Pa ne mislim na asfalt al pa dva centimetra pa jokece v mestu. Mislim na 10in vec cm. pa naj bo kakrsen koli zneg. ozja guma ga bolje izpodriva. Ce pa kdo ne verjame mu z lahkoto demonstriram.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Ja mirči veš kaj sem mislil povedat da pri gumi 245 R18 pa 225 R 17 neboš videl razlike. Èe pa greš ti iz 245 gume na 195 pa ja ampak to več fizično ni mogoče... :BigThumbs:

Pa bilo je napisano da višji presek gume je boljši za zimo... To pa si hin kaj prebereš dandanes...

superca13

Citat od: mirchi;178556@x Ozja guma je vedno in bo vedno sla bolje po snegu kot siroka. Pa ne mislim na asfalt al pa dva centimetra pa jokece v mestu. Mislim na 10in vec cm. pa naj bo kakrsen koli zneg. ozja guma ga bolje izpodriva. Ce pa kdo ne verjame mu z lahkoto demonstriram.

Drži kot pribito!:BigThumbs:

mirchi

Tudi pri gumi 245 in 225 JE Razlika. Ja in jo opazis. Presek pa pri tm res ne igra vloge.

Razlike naprimer ne opazis pri enem dimenzijskem razredu. Neglede na sirino in visino. Neglede na to ce se dimenzija giblje v niskih ali visokih stevilkah.

Vsakemu dvomljivcu predlagam kak trening varne voznje na Vranskem pa bo lahkosam videl razliko. Pa ne se bat za avte. Tam se jim nebo nic zgodlo.

@x ti imas pa idealne pogoje za test od Lovrenca proti Pesku. V tisti hrb mimo cerkve se zadeva vidi ocitno.

Sorry za O.T
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Ma čist tak ti pravim da nikoli nisem ma z nobenim avtom prišel v tako situacijo da nebi mogel gor... Iz lovrenca na roglo vedno...Z vsemi z AX-om pa itak kam češ...