Ventilacija kabine ne dela

Začel/a Zajcekd, Januar 20, 2014, 10:39:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zajcekd

Danes mi je nahala delati sprednja ventilacija kabine, zadnja dela normalno. Ko jo vklopiš na polno se nič ne zgodi, tudi če vklopiš klimo ti še sprednjega stekla ne odrosi. Èe spremeniš pololožaj pihanja tako da piha direktno vate nič ne čutiš (kot bi bile lopute zaprte). Do sedaj je delalo ok.
Poskusil sem pogledati katera varovalka je za sprednji ventilator ampak je na najdem v servisni knjigi (navedena je samo za  zadnji ventilator).
A kdo ve katero varovalko naj pogledam ali je rešitev samo servis?

Zajcekd

Na servisu so ga pregledali in pravijo da je zanič modul za ventilacijo. Cena 210 eur+ delo.

Citroenovc

Lej mogoče je longshot, ampak vsaj pri starejših modelih je za odpoved ventilatorja vedno bila v enem modulu - ki je blazno zasoljena cena. Èe si vsaj malo DIYerja - običajno na reglerju ckrne tranzistorček, ki stane ranga nekaj Eur, morda 10. To zamenjaš in si zmagal.

oz če ne znaš sam - malo povprašaj kake avtoelektričarje, če so ti pripravljeni pomagati pri projektu.
OK

LP
Primož

Ditrich

Opcija je, da ti dajo obnovljenega.. Za C2 stane nov nekaj čez 100€, mene pa je obnovljen prišel 40€.. Starega vzame serviser.. Za obnovitev se mi zdi.. Dela BP..

LP

dvorjan

Tudi en moj kolega obnavlja te zadeve - kontakt na ZS.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zajcekd

Hvala sem že dal popraviti. Nazaj naj bi dobil v ponedeljek. Javim če dela.

dej55kogr

pozdravljeni!
prosim za kakšen kontakt od kakšnega serviserja ki obnavlja te module, po možnosti na relaciji celje ljubljana:)
hvala LP

visar

______/\\______
______/\\______

dej55kogr

pozdrav!

ali kdo to popravlja? ali pa ima kdo kakšen kontakt?
LP

dvorjan

Saj imas kontakt na sporocilih ... Poglej malo bolje.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!