Zavorni diski

Začel/a BP C5, Januar 16, 2014, 08:55:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BP C5

Pozdravljeni citroenovci!

Imam C5II letnik 2006 in me zanima kakšni zavorni diski bi naj bili originalni?
Prav tako zavorne ploščice. Avto ima prevoženih že dobrih 200k pa mi je zadnjič opozarjalo na prikazovalniku za breaks padov worn, sem zadevo malo pogledal in se mi zdi da bo menjava potrebna v kratkem. Bil bi hvaležen za vsako informacijo, tudi glede zadnjih čeljusti ker so se mi disk ploščice izrabile neenakomerno in to na notranji strani!!!

Hvala

DejanO

Jaz sem lani dal notri zimmermanna 40 eur, za zdaj OK, zanje 27€ edino spet občasno cvilijo, prej je bil zadaj delphi. ATE hvalijo in FERODO. Prve so menda original.

spredaj: (C425346), Zimmermann 23277.180.1
zadaj (C425334)
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

miklavz

Ustrezne diske in ploščice najdeš po VINu avta; ne paše vse na vse. Torej, na računalnik, pa vnesi VIN, pa boš dobil, kaj ustreza.

BP C5

Tudi sam sem premišljeval o Zimermman ali ATE, pa je razlika samo nekaj okoli 30E na celotni komplet. Zelo hvalijo Ferodo pa nekako ne najdem prave povezave za dimenzije in cene.:Hammer3:
Hvala za informacije

grega1982

Priporocam ate samo prednje ploscice potrebujejo cistilni kanal da ne cvilijo pri meni delajo ko sus
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina