Avtomobilska zavarovanja

Začel/a fuego1, Januar 05, 2014, 11:09:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fuego1

Kje se najbolj splača zavarovat vozilo?

Dr. MadMan

ERGO osebno sem dobil 200€ ugodnejšo ponudbo kot kjerkoli.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

psihopat100posto

mirchi

Za moje pojme ni najugodnejsa zavarovalnica tista,ki je najcenejsa. Zame zmaga tista ki ti v primeru nezgode najmanj komplicira. Do sedaj sem prisegal na zmb. Po zelo slabi zadnji izkusnji in za moje pojme nerazumljivih doplacilih iscem novo za naslednje zavarovanje.

Kak predlog? Ne zanima me cena. Zanima me storitev.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Lenko

Citat od: mirchi;174387Za moje pojme ni najugodnejsa zavarovalnica tista,ki je najcenejsa. Zame zmaga tista ki ti v primeru nezgode najmanj komplicira. Do sedaj sem prisegal na zmb. Po zelo slabi zadnji izkusnji in za moje pojme nerazumljivih doplacilih iscem novo za naslednje zavarovanje.

Kak predlog? Ne zanima me cena. Zanima me storitev.

Iz podobnega vidika jaz vztrajam pri Triglavu. Vem da so dražji, ampak na razne pakete pa gotovino se da kar dobro priti čez.

thundercat

Jaz imam vse pri ERGO, pa mislim, da me ne nategujejo. Nikoli pa ne veš.
Èlan Citroen klub Slovenije

Xandrej

Najbolj zanesljiva izplačila in povračina škode je triglav in zavmb... Govorim iz pravnega pogleda pravnikov...  pri ostalih se zna kaj zakomplicirat pa malo preverit kolko so qvote pri invalidnostih... eni imajo manj od drugih...

mirchi

Izplacila pri mariborski so bila vcasih brez tezav in kotektna. Zdaj pa dalec od tega. Zelo dalec. Plus neka obvezna doplacila v ak kombinacijah. Nazadnje sem skor popizdil.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

rsm23

Jaz imam dobre izkušnje s Triglavom in Adriaticom, za ostale pa ne vem. Se pa velja izognit raznim tem spletnim zadevam (wiz, hi3 itd.), ker je notri preveč fint - razna doplačila, ponekdo pa niti splošnih pogojev ni objavljenih (hi3).

gule

Kakšne veze ima, kvaliteta, tvoje zavarovalnice, če te butne en, ki ima brez veze zavarovanje, namreč škodo povrne zavarovalnica tistega, ki je kriv...tako je vsaj pri obveznem zavarovanju avtoodgovornosti in o njem smo debatirali...

Torej, če imaš neko super zavarovalnico samo delaš uslugo drugemu v nesreči, v primeru, da si ti kriv...

Torej cena je majka danes...

rsm23

Gule to je sicer res kar se tiče obveznega zavarovanja - tu tudi nekih groznih razlik ni med zavarovalnicami. Druga zgodba je pa kasko - tam pa ima veze pri komu kaj imaš.

gule

Citat od: rsm23;174453Gule to je sicer res kar se tiče obveznega zavarovanja - tu tudi nekih groznih razlik ni med zavarovalnicami. Druga zgodba je pa kasko - tam pa ima veze pri komu kaj imaš.

Se strinjam...če sem prav videl je večina iznesla cene osnovnega zavarovanja in sem se jaz v tem duhu nadovezal...:BigThumbs:

Dyanozaver

Vsekakor preveč keša namenimo za zavarovanje pleha,premalo pa itak zase in za svoje bajte.

gule

Citat od: Dyanozaver;174465Vsekakor preveč keša namenimo za zavarovanje pleha,premalo pa itak zase in za svoje bajte.

Ha, ta pa je dobra. Bajte, nepremičnina...in pol jutri, ko crkneš froci lepo vse prodajo, ti pa strižeš ograje in kosiš travo, da ja sosed lahko vidi kako imamo lepo doma...:Hammer3:

Samo v žene in pijačo je treba gnar zagonit. Pa v prijatle! :BigThumbs:

dami

Meni se zdijo zavarovalnice enako, kot igralnice ali loterija,
razlika je le da, v eni vplačuješ "na srečo" v drugi pa "na nesrečo".
Jaz "na srečo" ne igram, "na nesrečo" se pa tudi ne zanašam.
Dobro je, da človek vsaj približno ve, kaj dejansko potrebuje in predvsem,
kaj si lahko privošči. Nobenega smisla nima se zakreditirati v neki avto,
tako, da si potem prisiljen še mastno investirati v "popolno" zavarovanje,
če bi se slučajno kaj zgodilo.