kupujem diano

Začel/a ožbej, Januar 05, 2014, 05:39:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ožbej

Pozdravljeni! Kupujem Diano, kolikor toliko poštimano, letnik okoli 1980, svetlo modre barve. Cena cca. 2000 EUR. Ali kdo ve za kakšno?
Lp, Ožbej

ModelJT

Točno taka kot jo iščeš se na avto.net prodaja...
[SIGPIC][/SIGPIC]

ožbej

Ja, sem jo šel gledat. Bila je cela štrihana, pa slabo porihtana, že sedaj ima kar dosti krast, mašina pa je cela mastna, da teče že kar po končnikih. Ne vem, ali je to velik problem ali pa je to normalno za Diane? Mislim, da so jo kar dobro sterali. A misliš, da je možno to porihtati? In za koliko denarja?

ModelJT

Citat od: ožbej;174315Ja, sem jo šel gledat. Bila je cela štrihana, pa slabo porihtana, že sedaj ima kar dosti krast, mašina pa je cela mastna, da teče že kar po končnikih. Ne vem, ali je to velik problem ali pa je to normalno za Diane? Mislim, da so jo kar dobro sterali. A misliš, da je možno to porihtati? In za koliko denarja?

Seveda, da se da popraviti. Cena je pa odvisna od tega a delaš sam, dela nekdo drug, cena materiala ipd. Daj malo povej kje je jo kaj rja načela, pa koliko. Meni to počasi ne deluje vredno 2000€.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Meni pa že od začetka ...ker če  bi bila ok...vi se že zdavnaj prodala.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ožbej

Diana je daleč od tistega kar je vidno na Avto.net, verjetno je bila slikana direktno po ličarju. Rja se kaže predvsem pri spojih, na zadnjih blatnikih, po robovih in pri sprednji šipi. Dejstvo je, da ne iščem Diane zgolj za eno poletje, temveč za vedno kot spomin na mlade dni.

zlikovski

Potem ti bo 2000€ premalo za tak avto dat, pa nič poštimat.
Računaš še lahko enkrat tolko.

thundercat

Še dobro, da jo nisem šel gledati, ker sem jo imel na spisku.
Èlan Citroen klub Slovenije

gule

Ja ni več takšnih avtov za 2 jurja. Edino, če stari lastnik crkne, naslednike pa ne zanima ta zvrst avtov...drugače, bo pa treba ene 4-6 jurjov
 dati, ali pa rihtati, kakšno cenejšo...

dyane

Jaz sem svojo diano kupil za 200eu....spomladi 2007...jo malo porihtal pa gasa,vsaki dan brez izjeme,...no zdaj ko teče 7zima  je že malo načeta heheh...nominalno jo cenim na cca 600eur....in to je to....za 2 jurja bi pričakoval kar oring porihtano .

Po drugi strani pa je takole imam še eno diano...koncem,da me čaka kleparija in licarija,kar mi bo nominalno zneslo cca 1000e...stala pa.me je do zdaj cca 300eur.....samo je pa treba v roke špuknit in delat....pol se pa da motor zrihtat za par 10eur...isto kleparija in licarija....za material že daš...ane.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

ja, saj tudi fantje kvalitetno in cenovno ugodno porihtajo avte
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

Se strinjam...najlažje je obnovit avto za 10+ jurjev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Dyane, tvoja Sfinga ni merodajna ;). Večina takihle, ki ima avto ljubiteljsko "za spomin" varianta bi radi imeli avto malo bolj v nulo =).

Kakor si kdo zamišlja Dijana ali spačka, osebno imam rajši mehansko in plehnato dobre avte, ampak ne take, da se sezuješ ko se vsedeš vanj. Študentske ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Èe motor lepo dela in ne spušča čudnih zvokov ampak je samo masten ni to nič takega.Se ga na novo pretesni,obnovi nalivek olja in to je to,delal bo še dosti let.Karoserijo brez rje dobit je loterija,osebno rajši vidim kako malo rjo in vem kaj je za popravit,kot pa da je vse skrito pot kitom.
Cena 2000eur je verjetno začetna in bi se dalo še kaj scenkat,vsekakor pa jo je treba videt v živo in jo preizkusit pa se potem odločit.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak