Moj naj dosežek v letu 2013

Začel/a vinotoc, December 22, 2013, 05:57:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Citat od: dyane;173586Ma ja ne bote zdaj mene tu okrivili...in to na božič....hehhe

Kriva je prednja stena, za katero noben klinac nima originalnih mer...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyane

Hehehhehehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: dyane;173593Zdaj si me razkuru ...jutri ti jo kar doma zapigam .....pol pa bomo videli.....kaj zavlačuje ...a si nabavo pod...itak ,da ne....samo da sem jaz grešnik.....hehehhe

Saj pravim, krivi so francozi, ko so ta jajca sploh moral začet delat :Hammer3:.

Pod bo kmalu, ne brini ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

CitroDS

Osebnih dosežkov kar dosti v letošnjem letu, kar se tiče citroenarskih voda sem dal malo letos na stranj vse skupaj, ampak v prihodnosti bo spet aktualno.
Eden večjih mojih dosežkov letos pa je, da sem premagal bolezen.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

branko1

No ja........................
Po dolgem času nabavil citroena in to c25 avtodom. Kupil ga v Avstriji, uredil papirje in v jeseni bil na dopustu v Trogirju. In naprej skoraj vsak vikend kam naokrog.....................
moram pa še nabavit citroenske nalepke do bo bolj "lušten"

zlikovski

Odlično, malo predstavi ta kamper.

Francl

Moj dosežek je, da sem starega funferja obdržal pri življenju in ga celo malo izboljšal. Nanj sem zmetal toliko, da bi kdo obupal in ga poslal v prešo - dvakrat toliko, kot je tržna cena. Ampak, ko se peljem s kakšnim drugim avtom, točno vem, kam je šel denar: v popravilo cest  :-)
:Hammer3:

branko1

slike so na "starejši dostavniki" - drugače nič pretresljivega kar se tiče motorja - 2,5 dizel 75 konjev 97000 km, prva barva, komplet opremljen kot
avtodom.............................:BigThumbs:

Jagoda

Razmišljam če sem v letu ki se izteka sploh kaj naredil???
Dober je za kogar je ...

amipick

Jagoda- npr. spravil si skozi odlično srečanje,skoraj dokončal pujsa,in to so samo dve stvari.:emot112:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vidobbb

dosežek je že, da prideš z citroenom skozi leto.
Pa srečno.

JureA

Moj naj dosežek bo, ko bom zreduciral število avtov na razumno cifro.

Čojko

Saj jaz sem ti hotel pomagati, pa se nisi dal.
Mi je prav žal, da nisem fografiral tvoje družine na oknih s transparenti.

Prosimo rešite nas.
Kupite enega, lahko odpeljete dva.
Akcija, zelo ugodno,....

še danes se mi smeje.

Takrat nisem štekal, kakšen ljubitelj, pa kaj jih rabi toliko, koliko stroškov ima z njimi, samo za registracijo gre ful, pa kdaj lahko sploh vozi,..... pa kako hudiča mi noče prodat enega Gs, ko pa ima dva,... Danes štekam. še več. Trpim za isto boleznijo.

Jagoda

Citat od: amipick;173926Jagoda- npr. spravil si skozi odlično srečanje,skoraj dokončal pujsa,in to so samo dve stvari.:emot112:

Nič od tega nisem sam delal??? :) No če šteje potem je to to...
Dober je za kogar je ...