Moj naj dosežek v letu 2013

Začel/a vinotoc, December 22, 2013, 05:57:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Dragi moji!
Dajte v to temo vpisat in naložit fotografije vaših naj dosežkov v letu 2013. Vsi delajo inventure, pa dajmo še mi. Poudarek je seveda na osebnem dosežku, katrega želite deliti na Citroenar.eu forumu.
Lep konec leta vam želim!
Vinotoč.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

krtija

Hvala za provokacijo. Dosegel nisem NIÈ.

sušo

Ma po moje to JE dosežek. Ful folka je globoko v minusu. Èe si na nuli si zmagu.

Jogador

Jaz sem celo v plusu...na žalost nisem mel nikamor dat xm-a, da bi lahko šel v minus in naprej...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dyane

Zahvaljujoč  dijaki sem na poz. Nuli ...vsak ostali avto bi bil ena velika bula heheheh.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Nabavil tri GS-e v enem letu :Hammer3:

Največji dosežek?
Žena še vedno ni pobegnila,....:BigThumbs:

ModelJT

Citat od: Èojko;173333Nabavil tri GS-e v enem letu :Hammer3:

Največji dosežek?
Žena še vedno ni pobegnila,....:BigThumbs:

3 ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

ModelJT

Jaz trenutno še nimam dosežka, ki bi bil vreden omembe. Mogoče se to čez par dni spremeni.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Citat od: Èojko;173336Psssst.

Sam si rekel haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

A če zajebeš vse, kar se zajebat da, se to tretira kot dosežek? Sicer mi nič pametnega ne pade na pamet :P.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Zeko ne dosežek ampak del besedila... Namreč tvoj prvi stavek je iz Predinovega štikla ko je še godel in pel s Franci (Praslovannnn).
Drgač pa pozitiva rules. Še tok zobčevan dan ima svojo svetlo točko/trenutek. Ni hudič da se jo/ga najde.

zlikovski

Moj dosežek v letu je bil glede citroenarstva menjava vprežene konjenice na CX-u.

Lovro

Glede citro scene nič posebnega, razen, da sem se naučil nekaj malega pošraufati po Žabi.

Računam, da bo več dosežkov s tega področja v letu, ki prihaja.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Naj dosežek s citro scene - definitivno original lonec pri Majini Xantii. Postala je praktično neslišna. Minus v celi zgodbi - prej si že 1min prej vedel, da prihaja domov ;)

Naj dosežek overall - ni vprašanje. 31.12. bo stara točno 5 mesecev :-)
OK

LP
Primož