Nekaj se dogaja

Začel/a superca13, December 20, 2013, 07:06:14 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citromobile je bil podoben kot leta poprej. Parkplac zunaj poln zanimivih avtov, razstavni prostor znotraj nabito poln s štanti, avtomobili, predelavami...ni da ni. :-)
Gor sem se peljal s C5, slabih 1300km v eno smer. Na citromobile sem bil v soboto in nedeljo, zunaj na parkingu nisem razen moje C5-ke opazil nobenega Slovenca:-)
Bil pri Engelhardtu in malo počvekal, pa pri Sarsu in pri številnih drugih.
Delov je bilo na tone, škoda da nisem miljonar ker bi si kupil tovornjak in vse dele zvlačil domov hehe
SM-ov je bilo ker nekaj, lepih, originalnih. Noter so imeli eno mašino, ki so jo vsake toliko časa malo zakurblali in sturirali, da je vse smrdelo :-) Lepo zatuli Maserati, ni kaj :-)

Slikal sem, slike imam doma, bom jutri kaj zalepil tu gor.

Po citromobile sem malo zabluzil s c5-ko v center Amsterdama. Lušno bilo vozit, malo gužva in 3. miljone biciklov na cesti ampak je šlo. Parking: 4,5 EUR/20minut. Pir 9 EUR. Poceni.
Nizozemska je draga ko satan.

Več jutri.

garac

potem bi raje parkiral v kamp in šel s tramvajem v mesto,

Sicer pa je iz slo bil tudi rdeč DS g. Èeh, pa morda še kdo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

eja, treba tudi vožnjo po Amsterdamu doživet, ko te bicikli obkrožijo kot mravlje ;)
Sicer smo se v 2011 vozili nekaj malega z Berlingotom, takrat je Xandrej bil šoferðija.
Nisem videl nobene DS iz SLO...čisto možno pa je, da sem koga v tistem  direndaju spregledal.

Lovro

Eh, ko šiša Citromobile...

Ti raj fotke SM-a prilimaj ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

... ko šiša... bi šel pa tja in prišel totalno bolan domov... da se razumemo, bolan od avtomobilov, delov, ne kakšnih substanc...

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

Ah, Andraž vse lahko združiš, najprej avti, zvečer pa osvežilni napitki, prijetne arome, prijazna dekleta, spuščanje želobov, obiski kraljeve družine...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Evo malo za vzorec. Ni kaj dost za videt, avto je razstavljen, takoj po klepariji in ličariji pa gre kos po kosu nazaj. Volan sem še provizori pustil noter, da se da avto premikat, ostalo je pobrano dol.

gule

Vrlo dobro...služimo narodu!  Sploh ni slab, facinanten pod in ojačitve po sredini in poprečne...

S(a)m(o) tako naprej...

superca13

Evo, deli se kopičijo:
novi tepihi za kabino, za kuferam, za strop in vse stebričke, nove luči, nove ultra strong cevi narejene za motorno olje, dihtunge za fergazre, jermeni, vodne cevi, stropna luč, emblemi...cel šmorn.
Zice imam nadomestne, ki skupaj z armaturko čakajo na novo tapiciranje v črni leder.
Ko bo ličarija končana, ko bo motor končan...bo avto relativno hitro zaključen.
Do takrat pa v bajti KAOS.

andraž

Ne da se nekaj dogaja, ogromno se dogaja. Kaj boš pa naredil z letvami, kljukami... Sem avto enkrat videl pri Robiju in mi je to padlo v oči, ker ni bilo v dobrem stanju. Vem, da se da to kupiti, ampak verjetno ni računice...

gule

Uhh ogromno investiranega...a tepihe si kupil original, ali ti nekdo dela?

superca13

Kljuke, kolesne matice, ročke sedežev....raztavljeno in gre na kromiranje.
Letvice za embleme+ embleme imam nove. Ena letvica pri vetrobranu je vdrta...ta se bo dala sanirat, in spolirat. Letvice stranskih šip desno + stranske šipe....so že odlične na moji zalogi :) Zadnji odbijač + odlična guma je na poti iz DE. Sprednja spodnja maska  isto. Isto velja za nov vetrobran...

superca13

Citat od: gule;183390Uhh ogromno investiranega...a tepihe si kupil original, ali ti nekdo dela?

Ena firma  dela po originalu v DE. Zelo zelo dobra kvaliteta. Cena je bila temu primerna :-( Al kaj češ, drugače pa bi zgledalo kot neka čunga- lunga..

gule

Citat od: superca13;183394Ena firma  dela po originalu v DE. Zelo zelo dobra kvaliteta. Cena je bila temu primerna :-( Al kaj češ, drugače pa bi zgledalo kot neka čunga- lunga..

He-he...nemška pedantnost...brez njih enostavno ne gre...tudi CX Basis je tam...:BigThumbs: