Nekaj se dogaja

Začel/a superca13, December 20, 2013, 07:06:14 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Komaj čakam nadaljevanje slik...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Malo se najde takih, ki se podajo v tak podvig.

superca13

Andraž, ne vem. Možno.
Primož: starega sem 3 dni obnavljal sam, je zelo robusten, nič ne razpada in tesni v nulo. Je pa kondenzator klime za en drek, moram nekaj nagruntat, novi žal ne obstaja.  
Evo ravnokar sem položil izolacijo pod armaturko, jutri kable polagam. Še prej pa peljem vseh 5 feln na peskanje,  ličanje in po nove gume. Nove rostfraj kolesne matice sem pa tudi danes spimpal s podložkami skupaj. Aja..benz pump mi je tudi ratalo danes zmontirat. In ključavnico na kuferam. Bentiš sem bil priden hehe

andraž

Počasi začni delati čakalno listo tistih, ki bi se peljali kakšen krog s teboj...

superca13

Seznam je že dolg ko satan.
Se bomo peljali, obljubim.:-)

Citroenovc

A je še mesing/baker kombinacija verjetno?

To so trpežni ko ne vem kaj.
OK

LP
Primož

superca13

Ja, hladilnik je večinoma medeninast, satovje pa bakreno. Pritrdišče in zunanji  oklop je kovinski.
Pečka oz. kabinski grelec isto, medenina/baker.
Kondenzator pa C5 varianta, komplet aluminij in upravičeno razpada. Bom spasal nekaj skupaj od kakega Megana al nekaj takega. Ali pa dal novega naredit, če bo šlo.
Nekaj bom že nagruntal, vse mora delat.

Citroenovc

Za hladilnik/koncenzator kontaktiraj Akviz Trbovlje.

Ded dela hladilnike po meri. Klasične mednina baker namreč. Za AL ima pa za prefabricirane tudi zelo ugodne cene - pač mimo enega kupa trgovcev. V smislu - če te pride aftermarket kondenzator za C5 npr 100-150Eur - je on omenjal, da bi bil pri njemu isti za cca 30-50Eur ...
OK

LP
Primož

xpuser

superca13

Opa, 2 leti sta že naokoli.
Pri življenju je, vozen še ni.
Ravno danes sem zmontiral rezervoar za benz in razstavil diravi.
Kr ne zmankja dela...

Čojko

Samo, da ti volje ne zmanjka. Držim pesti!

superca13

Citat od: Citroenovc;211778Za hladilnik/koncenzator kontaktiraj Akviz Trbovlje.

Ded dela hladilnike po meri. Klasične mednina baker namreč. Za AL ima pa za prefabricirane tudi zelo ugodne cene - pač mimo enega kupa trgovcev. V smislu - če te pride aftermarket kondenzator za C5 npr 100-150Eur - je on omenjal, da bi bil pri njemu isti za cca 30-50Eur ...

Sem. Hudo težka bo baje. Zna bit, da ne bo nič iz obnove. Voda ni problem, klima pa je kontra zgodba.

A ve kdo mogoče, na koga se obrnit za ravnanje bušk in vdrtin iz rostfraj okrasnih letvic? Točarji tega ne morejo naredit. Se pravi z udarci ravnat ne gre, ker se vidi vsak udarec.

Citroenovc

Kaj ni pripravljen se Al kondenzatorja lotit al je kaj drugega problem?
OK

LP
Primož

superca13

Išče nekaj podobnega da bi spasal skupaj ampak zgleda da ne najde.
Kar tako obnovit kondenzatorja pa se baje ne da. Problem je dodatno še v tem, da so bili priključki včasih drugačni od današnjih .Èakam na info.

alesz

Te obnove aluminijastih so predmet gostilniških debat,je pa res da je bila ponudba univerzalnih včasih kar konkretna.Danes te ponudbe ni,oziroma se je preselila bolj proti vzhodu ali celo v Rusijo,pač tam se to še očitno dela. Po moje stari priključki še kje ležijo,cev je še dobavljiva,če dobiš nek univerzalen kondenzator približno enakih mer bi to moralo biti izvedljivo,saj si vse druge stvari zrihtal iz "nule".....