Projekti :)

Začel/a saxovts, December 14, 2013, 08:38:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

Ker me je Vinotoč nadražil da naj dam kakšno sliko na forum v delu imam trenutno dve diane slike karoserije bom naložil kasneje sike motorja in ostalih delov ki so trenutno v obnovi pa lahko vidite kdor me nima na facebooku kjer so že objavljene.

dyane

Zdaj pa že pretiravaš!! Kaj je preveč je preveč....hehhe super izgleda, no jaz si tega ne bi upal dat v dijano hehehe se preveč sveti!:BigThumbs::BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

dami

Bo kdo mislil, da je zlato.

Xandrej

No o tem jaz govorim celi čas. če se lotiš naj zgleda to v tem smislu!

Svaka čast!

:BigThumbs:

Čojko

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

thundercat

Ne morem verjet.:emot112:

Vse se šajna in sveti.:BigThumbs:

Pri men je pa žalost....mislim kako se ne sveti...
Èlan Citroen klub Slovenije

dyane

Citat od: thundercat;172819Ne morem verjet.:emot112:

Vse se šajna in sveti.:BigThumbs:

Pri men je pa žalost....mislim kako se ne sveti...

Ne obremenjuj se....glavno da se vrti...čez nekaj časa bo spet vse svinjsko...hehehs
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Zadnji sliki od Saxovts-a pa po mojem ne predstavljata Diane ;)

Verjetno Thundercatovega AX-a?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

thundercat

Citat od: dyane;172825Ne obremenjuj se....glavno da se vrti...čez nekaj časa bo spet vse svinjsko...hehehs

Ja, saj vem.:Hammer3: Mi je šlo na živce, ker je puščalo tesnilo na glavi motorja.

Do božiča bo menda že vozen AX.
Èlan Citroen klub Slovenije

gule

Temu jaz rečem-nemška natančnost! Upssss napačen forum.

pubi2cv

Hodo lepo...ampak še najbolj svetleč šrauf se userje...če seveda avto uporabljaš....čemur je tudi namenjen...lahko potrdim iz lastnih izkušenj...hehe. Sicer pa bravo, zlo lepo :BigThumbs:

dami

No ja, ko bo motor zabrnel, vijaki res ne bodo več dolgo "zlati", verjamem pa,
da je sesavljanje motorja s takšnim materialom prava poezija. So pa tudi zelo
fotogenični, res lep pogled, avto s takšnim motorjem bi moral postaviti v dnevno
sobo z odprto havbo, namesto televizorja...