aditive low

Začel/a matejko, November 28, 2013, 08:52:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

matejko

na citroen c4 picasso letnik 2010 1.6hdi se mi na računalniku napiše aditive low. kaj to pomeni pa če lahko sam rešim težavo pa kolko stvar stane. hvala

Xandrej

Da moraš it na servis, dat 300€ kupit nov aditiv za FAP filter in to je to. Zmanjkalo ti ga bo!

matejko

a ga lahko dolijem sam mogoče ?

xpuser

Mena se cela flaša, pa priklop da zresetirajo rabiš. Povpraš na servisu če pade pod popust.http://www.citroen.si/mycitroenplus/
Drugače mi je pa čudno da te ni na prejšnjem servisu opozoril na to.

primaky

Tudi meni je aditiv padel pod minimum.
Klical na servise in sta dve varianti. Tekočina in vrečka..Pravijo da je za C4 GP 1.6 (110KM) vrečka katera stane 160eur + delo, se pravi cca 200eur.

Ima kdo kakšne izkušnje kje je najceneje? ali lahko to tudi naredi kakšen lokalni mojster oz. obstaja kakšna neorginal varianta?

LP!

gule

To ni stvar za vaške mojstre, pojdi v pooblaščen servis...

primaky

Citat od: gule;173901To ni stvar za vaške mojstre, pojdi v pooblaščen servis...

ja vrjamem....moti me dejstvo da ima vsak pooblaščen servis drugo ceno aditiva (od 120-180eur) in eni tridjo da je veliko dela 2-3h eni pa da samo 1h....

Razlike so smešno velike za enako delo ....

gule

Citat od: primaky;173902ja vrjamem....moti me dejstvo da ima vsak pooblaščen servis drugo ceno aditiva (od 120-180eur) in eni tridjo da je veliko dela 2-3h eni pa da samo 1h....

Razlike so smešno velike za enako delo ....

Pa pojdi, kjer je najbolj ugodno

bojanta

dela je max. za eno uro. Dvigneš avto, odviješ nekaj vijakov, spustiš dol plastiko v kateri je vrečka z aditivom, zamenjaš vrečko, priviješ vse skupaj nazaj. Nato pa je potreben še priklop na računalnik, da ti ne sveti več low aditive.
Jaz sem po vezah dobil aditiv za 100 €, potem sem pa moral še na servis, da so ga priklopili na računalnik. Danes to ne bi več delal sam, ker moram potem tako al tako na servis, pa še na starost avta imam na mycitroen 30 posto popusta, tako, da se mi sploh ne da več sam ukvarjat z zadevami, kjer prišparam skoraj nič.

pa lep pozdrav

altair123

koliko pa se mudi tole porihtat, ko se ti izpiše da je low. Ker low ni empty :)

Èe kdo slučajno ve, a paše aditiv pod mycitroen popust al ne?

MSrougeZX

vprašaj še na pežoju koliko stane, je kolega nabavil teden dni nazaj 3L za 114€, ker na citroenu niso imeli na zalogi in tudi z dobavo so nekaj štrajkali.

Izpisalo mu je low...izkazalo da ni blo not več nič...totalno prazno.

Pisal sem za C5 tourer 2009 2.0HDI. Delo je blo 40€.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

altair123

Res je bil čit prazen rezervar.

pjotr

Tole ne pade pod mycitroenplus. Olja in aditivi nimajo popusta. Danes zamenjali aditiv. Cena material+delo 142 evrov servis AvtoŠpajzar Trbovlje.

garac

olja total imajo popust
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pjotr

Zanima me kje se nahajs ta aditiv. Sem opazil v garaži na tleh madež. Ali je ta aditiv bolj gost ( na otip zgleda kot smola ). Se nahaja desno pri zadnjem loncu?