C8 - prevrteni kilometri

Začel/a StefZ, November 28, 2013, 08:28:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Citat od: Èojko;171694In zdaj se tu lahko pošteno vprašaš kdo je kriv za vrtenje kilometrov. Prodajalci al kupci?:Hammer3:

Točno to.

Poudba se prilagaja povpraševanju. Pri nas so pa itak očitno prva in najsvetejša stvar pri nakupu rabljenega avta "pa da nima velik km".
OK

LP
Primož

xpuser

dexterboy

Zato so mi pa pri pregledu plina razalgali, kako BMW danes hrani opravljene kilometre na petih različnih koncih, računalniških, da ne bo pomote.
Ker vsakič najdejo kje je ta podatek pa ga grejo "hekat" in se firma pač nekako mora zavarovati, da ne bi izpadla v slabi luči...
Èepraw je bolje, da izpadeš budala kot iz aviona :)))

@sušo, si že kaj razmišljal, da bi ga poiskal kje v tujini? Nekaj v stilu mobile.de in podobno?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

xpuser

Èe je bmw dizl še ure motorja shrani, citroen bo pa to tudi imel, enkrat.

sušo

@dexterboy
Sem sem. Gledam tud čez "mejo" v vse smeri...
Sam me zmer detajli poobčujejo.
Poiskat avto zunaj danes ni tak problem. Verjet napisanemu in prodajalcu je že mal večji problem - so namreč isto krvavi pod kožo kot naši.
Ponavadi so zanimivi primerki daleč gor na severu. Vozim se rad in rad potujem ampak izlet v daljne dežele zato, da tam ugotovim, da to pa le ni to mi ni čisto po godu.
Imam tudi kombinacijo, da mi ga za par sto eur pripelje na prikolici praktično iz cele EU, ampak potem je še slabše, če se ponovi zadnji del prejšnjega stavka...
In ne nazadnje imeti C8 je bolj kot ne moja kaprica zarad Evasiona in ni življenskega pomena. Verjetno ga zato še vedno nimamo in imamo "nadomestek" C4..., ki z malimi odstopanji v redu služi namenu.
Mah, sicer pa upanje umre zadnje in ni hudič, da se bo enkrat pokloplo vse pa bo in C8 in tle in fin ko puter in  napol zastonj in bo vzel v račun C4 in v glavnem veselica doo.