Spaček na avto.net-u

Začel/a zlomjo, November 25, 2013, 08:47:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Citat od: amipick;173121Kaj Ami 8 je tudi naprodaj?
Zekooo!

Vojkooooo ;).

Veliko je Amijev... samo ena pa je Crvena Zvijezda ;).

S tegale bi se dalo naredit kvečjemu kak rat look, pol pa v kose.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Kako misliš v kose. Pa saj je samo amlo površinske rje. Še veliko slabše se je reševalo. Ne pa takele ...

;)
OK

LP
Primož

antasi

sedaj se je pojavila cena na netu
za amoija 1500 eur
za daka 1800 eur
ugodno?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

amipick

Za daka ja,
za amija v takem stanju,pa 500 vrh glave.Pa naj bo mehanika v še tako čudovitem stanju.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

Kaj ga te bluzite ami 400e dak 600...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Ami je vreden kolkor sta vredna motor, menjalnik in šasija. Treba jit pogledat pa videt/probat. Èe kdo rabi seveda :). za DAKa ne bom bljuzil kej se mi ne sanja kolk bi bil vreden, niti v kakšnem stanju je.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

Jaz sem povedal realno,kot se meni zdi.Me ne zanima kdo je lastnik in zakaj se prodaja.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Citat od: Zeko124;173238Ami je vreden kolkor sta vredna motor, menjalnik in šasija. Treba jit pogledat pa videt/probat. Èe kdo rabi seveda :). za DAKa ne bom bljuzil kej se mi ne sanja kolk bi bil vreden, niti v kakšnem stanju je.

Ami je vreden, toliko koliko ga je kdo pripravljen plačati. Sem videl več fotografij tega amija in še ni bil devastiran z nekimi poskusi obnove in flikarijami. Torej je ok. Večji problem, je v temu, kar sledi nakupu, to pa je investicija par tisoč eur, da bi to bilo lepo vozilo in se lahko komforno uporabljalo vsaki dan(kot smo na tem forumu že videli so eni navkljub nekim svojim idejam rajši za par tisoč eur kupili plastenjaka, kot se z rjo ukvarjali). Je pa res, da ko ga enkrat zrihtaš imaš zelo cool avto, ki ga lahko uporabljaš, tudi kot terenec,ali kot avto za v gledališče, z njim pa brez problema, prepotuješ celi svet...samo snob ne smeš biti, pa začet težit z nekimi klimami, xenoni ipd novotarijami...:BigThumbs:

Sam vem, da je zelo težko najti mojstra, ki ti bo zrihtal takšen avto...če začnem pri kleparjih in ličarjih, je situacija kritična...kar je povsem razumljivo, saj je lažje na golfu 5, ali C4, ali Astri zamenjat odbijač in blatnik, ter sprednje luči in vse to zaračunati(in tako spet večkrat v enem tednu), kot na takšnih garjah nekaj ustvarjati...in zgubljati čas...par mesecov...ekonomija je čudo...:Hammer3:

andraž

Ni problem najti kleparja, ki bi to znal super spraviti skupaj, problem je v ceni takega dela. Samo to.

gule

Citat od: andraž;173311Ni problem najti kleparja, ki bi to znal super spraviti skupaj, problem je v ceni takega dela. Samo to.

Ja no eno vleče drugo. Edino, če imaš srečo, da najdeš kakšnega gubavca, ki zna fajn delat, a ga se vsi izogibajo, pa, da je pol prisiljen vzeti takšen projekt zaradi gole egzistence. Ker ponavljam, v času kleparske obnove enega Amija, se da popraviti 4-5, ali celo več kompaktnih avtov, ki so imeli ornk karambole...:funny34d:

Zeko124

Citat od: gule;173309Ami je vreden, toliko koliko ga je kdo pripravljen plačati. Sem videl več fotografij tega amija in še ni bil devastiran z nekimi poskusi obnove in flikarijami. Torej je ok. Večji problem, je v temu, kar sledi nakupu, to pa je investicija par tisoč eur, da bi to bilo lepo vozilo in se lahko komforno uporabljalo vsaki dan(kot smo na tem forumu že videli so eni navkljub nekim svojim idejam rajši za par tisoč eur kupili plastenjaka, kot se z rjo ukvarjali). Je pa res, da ko ga enkrat zrihtaš imaš zelo cool avto, ki ga lahko uporabljaš, tudi kot terenec,ali kot avto za v gledališče, z njim pa brez problema, prepotuješ celi svet...samo snob ne smeš biti, pa začet težit z nekimi klimami, xenoni ipd novotarijami...:BigThumbs:

Eh Gule... sam veš kakšna je situacija z Amiji. Že če zadnje blatnike pogledaš. Cena za dober primerek je od 100€dalje po komadu. Ti so celo odrezani. Karoserija je že na prvi pogled uboga, če so zadnji blatniki taki, potem je tudi notranji blatnik kot ementaler, da o prednjem koncu in robu strehe ne govorimo. Tak avto rešit je nemogoče. Lahko narediš varianto kot jo jaz delam, da iščeš boljše kose, ampak je to v končni fazi znešenka z vseh vetrov.

Glede novotarij je brezveze zgubljat besede, vsak si avto naredi zase, nekomu paše original, drugemu ne, o okusih se itak ne razpravlja.

Glede mojstrov bi se pa strinjal, ampak dokler imamo na voljo Štorjansko delavnico mislim da ni bojazni, da se nebi dalo Amija porihtat.

www.keramika-genorio.si

gule

Zeko, do kam so ti tvoji projekti prišli? Si kaj že konkretno ustvaril, ali je še vse v fazi mirovanja?

Kdo pa je ta tip v Štorah?

vinotoc

Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

dyane

Citat od: Zeko124;173314Eh Gule... sam veš kakšna je situacija z Amiji. Že če zadnje blatnike pogledaš. Cena za dober primerek je od 100€dalje po komadu. Ti so celo odrezani. Karoserija je že na prvi pogled uboga, če so zadnji blatniki taki, potem je tudi notranji blatnik kot ementaler, da o prednjem koncu in robu strehe ne govorimo. Tak avto rešit je nemogoče. Lahko narediš varianto kot jo jaz delam, da iščeš boljše kose, ampak je to v končni fazi znešenka z vseh vetrov.

Glede novotarij je brezveze zgubljat besede, vsak si avto naredi zase, nekomu paše original, drugemu ne, o okusih se itak ne razpravlja.

Glede mojstrov bi se pa strinjal, ampak dokler imamo na voljo Štorjansko delavnico mislim da ni bojazni, da se nebi dalo Amija porihtat.

Kdo pa bo meni diano zrihtal Zeko a ajde brzi odgovor....hehhe
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Citat od: dyane;173340Kdo pa bo meni diano zrihtal Zeko a ajde brzi odgovor....hehhe

Ti sam sebi? hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]