Spaček na avto.net-u

Začel/a zlomjo, November 25, 2013, 08:47:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

ma sej, pol mi pa še tule serjejo z istim sranjem, verjetno bo res tako najbolje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

Citat od: vinotoc;173789Cox Di
Prve ljubezni nikoli ne preboliš!
Lahko: http://www.epsihologija.si/novica/kako-preboleti-mocno-ljubezen

heheheheh
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Obstaja kaka fotka od mačka-spačka ?
Èlan Citroen klub Slovenije

Zeko124

Citat od: thundercat;174194Obstaja kaka fotka od mačka-spačka ?

Fotke so kar na njegovi spletni strani - 2CV Mucy. Lastnik je tudi na forumu @Etedoron.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

thundercat

Ok, sem pa čist mislil, da je od @Janez ki jih sravfa.

thundercat

Sem našel link od spake-mucy,  hehe je zanimiv.:BigThumbs:

Nimam pojma, kaj bi rekla moja, če bi prišel domov z njim.:argue1:

Mislim, da bi me najprej vprašala, če sem kaj skadil narobe, al pa predolgo čepel

v zidanci...:emot100:

Je pa res zanimiv in hipijevski.

antasi

Avto je zgodovina kluba v malem: vsaj enkrat stotalkiran, nazaj poravnan, ima Smrtnikove podne, ostalo je Keža, deli na njem so zbrani po vsej Evropi od Britanije do Grčije, leseni kufer zadaj je hommage na Mamo Mio Schröder, streha je iz platna za gliserje, notrajnost je vsa v jeansu, ideja Ifigenije Simonoviæ, prav tako poslikava avta in senčne strehe. Ostala notranjost je v beli, hommage na 2CV Sahara. V spomin na 'stare čase', ko smo improvizirali in zbirali dele po odpadih, so vgrajeni sedeži iz Vise. Prav v njegovi absolutni neoriginalnosti je zgodovinska vrednost tega avta: taki so bili nekoč klubski spački: imeli so jih revni študentje, ki so na njih ves čas improvizirali, da so ostali vozni. Skozi to so postali edinstveni in skoraj brez primere v svetu avtomobilizma. Žal jih je uničil zob časa, nekompetentno vzdrževanje in uvoz, ki je zamenjal originalne slovenske spačke. Danes je tipični slovenski spaček čim bolj približan originalu. Šeherezada je eden zadnjih takih avtov, še 20 let nazaj pa bi bil eden izmed mnogih, nič posebnega.:BigThumbs::argue1::breaking_pc::Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

thundercat

Sem že nekako našel kaj bo pri bajti.

Ta teden bom probal zadevo izpeljat, pa če mi uspe z veseljem tule pokažem

:BigThumbs: :BigThumbs:

antasi

čakamo slike,
drugače si se pa hitro odločil,
v glavem verjamem, da si premislil,
ko ste napisali da si imel zekota pa modelJT za svetovalca-če se ne motim?!
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

thundercat

Citat od: antasi;174293čakamo slike,
drugače si se pa hitro odločil,
v glavem verjamem, da si premislil,
ko ste napisali da si imel zekota pa modelJT za svetovalca-če se ne motim?!

Sem imel tut Roberta iz sekcije Brežice :-)

Ta teden uredim se prijavo v Citroen klub. :BigThumbs:

garac

odlično, mislim, da ti bo Robi dobro svetoval in boš dobil za pravo ceno soliden avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

thundercat

Citat od: garac;174322odlično, mislim, da ti bo Robi dobro svetoval in boš dobil za pravo ceno soliden avto

Èe me kaj finance ne zaje...bo to odličen avto. Robi mi je seveda odlično svetoval.

Citroenovc

Meni je Mucyjev spaček vizuelno eden najbolj odbitih sploh.

OK, videl jih nisem ravno ne vem koliko, ker pač ne hodim na 2CV srečanja, ampak tudi kar sem videl fotk - mi je še vedno 1A.

Zdaj koliko je avto pri sebi, ipd ... ne bom sodil. Nisem iz te scene.

Ampak kot rečeno - vizuelno mi je pa no1. Že odkar je takle.
OK

LP
Primož

Zeko124

Se strinjam s Citroenovcem, avto je definitivno nekaj posebnega, si pa vsak spačka zamišlja po svoje. Mora bit res huda kriza da je naprodaj.

O splošnem stanju ne bom klobasal ker avta nisem gledal v detajle, slišal sem nekaj da ni bil najbolj natančno narejen - kar pri konkretno tem avtu še zdaleč ni bistveno.

Nekako si ne zamišljam tega avta brez njegovega "originalnega" lastnika, bi ga pa vsekakor mel pred vsemi drugimi spački ki so na trgu za ta denar.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jagoda

Citat od: garac;173797ma sej, pol mi pa še tule serjejo z istim sranjem, verjetno bo res tako najbolje

Morda bolje za jagode in sardelice pa vseeno... Pejte ali bolje pejmo mi po svoje!
Dober je za kogar je ...