danes prižgem avto in ne delata zaslon za hitrost

Začel/a cox, November 25, 2013, 05:02:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cox

danes prižgem avto in ne delata zaslon za hitrost in un za obvestila in ne delajo komande za radju na volanu ekran ni čist crknil se mal vidi da dela vidim hitrost kaj bi to lahko bilo kakko popravit je to možno od mraza ki je zdej pa še oranžna lučka mi zdej gori una neki za poledenelo cesto al kaj je:funny34d:

superca13

Jaz sploh ne razumem, kaj ti pišeš. Že naslov začneš z malo začetnico, praviš da ne delata zaslon, verjetno je samo eden ne dva, nadaljuješ z malo začetnico brez vsakršnih ločil do konca tvoje pisarije. Še lokacijo imaš z malo napisano...
Daj se najprej malo potrudi in napiši tako, da te bo še kdo razumel.

Lp
s

xpuser

slab stik, si mogoče kaj razkapal tam okoli? kater letnik je?

cox

vinotoc

Danes prižgem avto in ne delata zaslona

Danes prižgem avto in ne delata zaslona za hitrost in obvestila. Tudi ne delajo obvolanske komande za radio. Ekran za hitrost ni čist crknil, ker malo vidim številke za hitrost. Kaj bi to lahko bilo? Se da popraviti? Ali je napaka nastala zaradi mraza, saj mi sveti oranžna lučka, ki pomeni poledenelo cesto. PROSIM za pomoč in informacije, kaj bi lahko bilo.
Lep pozdrav!
PS
Ni knjižnji jezik, se pa da razumeti. Vesel sem, ker sem ti lahko pomagal g. cox. LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: cox;171363Hahahahahahaha
Spet sem nekaj skuhal. Oprosti, hotel sem pomagati.
A si mogoče že odkril napako?
LP Vinotoč.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

cox

Hahahahaha ne danes nisem šel več v avto bomo videli kaj bo jutri

xpuser

Citat od: vinotoc;171366Spet sem nekaj skuhal. Oprosti, hotel sem pomagati.
A si mogoče že odkril napako?
LP Vinotoč.

Se trudiš on se ti pa smeji...

zlomjo

Probaj sneti kleme z akumulatorja. Meni to pomaga pri cetričku.

christian

Mogoče da je vklopljen nočni način al kako se to reče(pritisnjena ena od tipk ki izlopijo osvetlitev zaslona).

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

cox