OGREVANJE KABINE JUMPY 2000

Začel/a tgorazd, November 22, 2013, 07:02:32 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tgorazd

zdravo
zanima me ali kdo ve zakaj ne deluje ventilator ogrevanja kabine
motorček in elektronika pred njim sta v redu

lp

andraž

Stikalo na armaturi? So žice cele?

tgorazd

alesz

Citatmotorček in elektronika pred njim sta v redu
in na elektroniki mora biti napetost ,na debelih žicah, +in-,ob delovanju motorja,neglede na stikalo...................

tgorazd

alesz

V bistvu ne razumem zakaj si težil in hotel nasvete,če sedaj napišeš ,da je rešeno in nikomur ne privoščiš rešitve,ki bi nekomu mogoče pomagala.....forum je daj/dam,ti pa rabiš "facebuk"........

tgorazd

a si ti normaln, napako sem pač ugotovil in rešil sam, če pa koga zanima bo že uprašal, ne vem pa komu sem z tem težil če ti pa ni kaj jasno me pa pokliči na 040 887710 gorazd

xpuser

Citat od: tgorazd;171793a si ti normaln, napako sem pač ugotovil in rešil sam, če pa koga zanima bo že uprašal, ne vem pa komu sem z tem težil če ti pa ni kaj jasno me pa pokliči na 040 887710 gorazd

To je bilo zelo grdo, te pokličem po 3 uri.:Red-Sleepy:

alesz

Kar se začetka stavka tiče,glavno,da si ti vredu.Drugače pa hvala,osebno ne rabim pomoči.Ostalim,ki to berete pa v razmislek,kakšen bi bil ta forum,če bi bilo večina  članov takega  mišlenja.......................

garac

ne dam nič, samo vzamem..
alesz, žal je tako, to je tudi ogledalo stanja v družbi
Ljudje pač niso pripravljeni zastonj pomagat, tako, kot ti, pa še kdo na tem forumu.
Hvala bogu, da se samopromotorji, dobičkarji in podobni tudi sami odstranijo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Eni so omejeni, drugi egoisti, tretji tipični Slovenčki... Je pa še k sreči kar nekaj normalnih na tem naslovu