POLIRANJE VOZIL

Začel/a CEPETKO, November 17, 2013, 08:02:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

Iščem delo v delavnici za poliranje vozil na štajerskem koncu.
Imam ogromno izkušenj, znanja in volje. Poliram izredno kvalitetno vozila vseh cenovnih razredov. Èe kdo potrebuje storitev poliranja vozil me naj kontaktira.
Ponudbe na zs.
Citroen - kreative tehnoloži.

zlomjo

Moj čarli ima zbledelo haubo. Koliko časa sploh drži poliranje?

CEPETKO

Pri meni kar lep čas. Minimalno vsaj tri leta ampak ta čas je potrebno avto potem lepo redno prati.

Xandrej

Ja s pravimi šamponi, pravilno nego zdrži 100%. Èe pa ti drugi dan greš na krtače pa doma pereše z staro gobo ali pa še kaj je tak tak... Jaz ga pred vsako sezono povoskam pa je kot nov.

:BigThumbs:

andraž

Citat od: zlomjo;170597Moj čarli ima zbledelo haubo. Koliko časa sploh drži poliranje?

Pri 2cv je problem havba, ki ima robove. Sem enkrat preveč pridno drgnil in predrgnil robove...

CEPETKO

Èe uporabiš prave materiale pasta-tampon ter obvladaš mašino robovi sploh niso nikakršen problem.

thundercat

"Cepetko", jaz sem tudi že nekaj poliral sam. Imam polirko in gobice. Uporabljal sem pasto od firme 3M, pa me vedno moti, ko se dotaknem kake plastične (črne) letve je potem težko očistit to letev ali gume okoli stekel.

Povej, če predtem vse letve zaščitiš naprimer z Tesa trakom ?
Èlan Citroen klub Slovenije

Xandrej

Treba je avto prej ''abdekat'' točno tako kot si rekel...

CEPETKO

Abdekam vso plastiko še posebej tisto ki ima grobo površino.

thundercat

Ok, se mi je zdelo, da je potrebno abdekat te plastike.

Zgleda glede na vreme, da bo to šele spomladi na vrsti.

dvorjan

Kako pa ocistis plastiko (ali drugo povrsino), ce jo doseze pasta? Verjetno kdaj polirka tudi "posname" trak ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

Mogoče z kakim deironizerjem bi šlo dol spucat.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

thundercat

Jaz sem z bencinom spucal. Na cunjo kaneš pa gre. Težko gre tam, kjer je kaka vdolbina. Potem vzamem staro zobno ščetko in ravno tako z benzom nežno popucam ven.

CEPETKO

Za to imam sprej ki ga uporabljam tudi za dekontaminacijo pločevine, in čiščenje tampona. Vse je namensko.

DejanO

Majster pride v soboto k meni, da kakšno rečema.
Se že veselim.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive