Kateri del bi to bil?

Začel/a tuny, November 12, 2013, 06:17:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tuny

Pozdravljeni, danes sem pod avtom našel en del, okrogel, gumjast "pokrovček". Niti slučajno mi ni jasno, kaj bi to lahko bilo, mogoče kdo od vas ve kaj več? Na njem je zapisana tudi številka: 9684789580
Gre za C5 2.0, 160...
Fotke v prilogi

Čojko

tuny

Hmm, bom posvetil spodaj, samo da še ugotovim kje je to :)

Xandrej

Pokrov na šasiji kjer pogledaš so okolinokoli taki šepi saj ni samo eden. Dvigni avto gor pa poglej po podvozju pragu...

garac

najbrž bo res, kot je andrej napisal takšni, ali podobni čepi so v podih pa še kje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frodo1

Citat od: tuny;170272Hmm, bom posvetil spodaj, samo da še ugotovim kje je to :)

Malo bi  bil izmeril, pa napisal velikost, tako pa samo ugibanje.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

jumper1

Lahko je pokrovček na luči za menjavo žarnice

superca13

To je en čep iz podvozja.
Pokrov za žarnice je večji, pol napisov in z bolj ostrimi robovi.
Korektorji višine pa so e-varianta, mali potencimeter. Nič več tekočin skozi korektor.

tuny

Hja, včeraj sem skoraj eno uro ležal pod podvozjem in nisem našel, kam bi to spadalo.
Je pa premer "čepa" približno 10cm, tako, da je kar velik (se opravičujem, da tega nisem že na začetku napisal).

dvorjan

Potem je pa lahko guma od pokrova zarnic pri luceh?!
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

tuny

Sicer sem luči pregledal, pa nič ni videt, da bi kaj manjkalo... če je mogoče še kje v mašini kaj podobnega, kar se ne vidi, brez, da bi snel zaščito podvozja...?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Citat od: garac;170659a pa je ziher s tvojega avta?

To sem že jaz hotel vprašat. A to si našel na tleh v domači garaži ali pač na tleh nekje ...
OK

LP
Primož

Gox

Možno da je res od kakega drugega avta  ... pokrovčki pri žarometu C5-ke zgledajo tako nekako >>

Xandrej

Št 18 pokrov glavne jermenice:

uganko rešil šef servisa selmar.