Vinjeta

Začel/a nejancig, November 06, 2013, 10:16:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nejancig

Zdravo

A že veste v kateri razred pademo po novem vinjetnem sistemu.

xpuser

nejancig

xpuser

Ja tema je odprta v c8. Boš preživel...drugače pa low rider.

Mike666

Ja pojdi na DARS naj ti zmerijo z stojalom vrednim kar 3000 evrov. Banda. stojalo pa iz navadnih profilov skup spocano.

nejancig

Pa ne gre ke za preživetja
samo zanima me mnenje veleumov
Ker vsak govori drugače in me je zanimalo se Vaše mnenje

http://oceniskodo.si/blog/cena-nove-vinjete/

jumper1

C8 nikakor ne more spadati v višji razred drugače pa ga izmeri pa boš videl

xpuser

Citat od: jumper1;169915C8 nikakor ne more spadati v višji razred drugače pa ga izmeri pa boš videl

razloži

frodo1

Mogoče bodo odslej proizvajalci vozil samo za Slovenijo vpisovali višino avta nad prvo osjo, da ne bo prišlo do zapletov, saj naša dogajanja spremljajo po vsem svetu.

:ahh1::ahh1::ahh1:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

xpuser

Ja to je nova "fora" je bil že pred uvedbo vinjet ta razred. Zahvali se jim na naslednjih volitvah.

Čojko

Ko so bile še rampe, kar velja tudi za tujino z rampami je v razred kombija z višjo ceno spadalo vozilo, ki je bilo višje od 2 metrov. Podobno je tudi pri trajektih za na hrvaške otoke, kjer je pomembna še dolžina - do 5m.
Naši pa zopet odkrivajo toplo vodo z neko višino nad kolesi, ki ni nikjer deklarirana in jo je potrebno za vsak avto posebej izmerit. Si bom na Vivarotu homologiral gume 195/55 R14 pa bo,... http://www.youtube.com/watch?v=owdw8orMnlM

nejancig

no mojega zmeril cc :BigThumbs:128cm

xpuser

Citat od: nejancig;170487no mojega zmeril cc :BigThumbs:128cm

slabo zmeru ali pa imaš ful vzmeti

altair123

Verjetno je pogledal slabo na skalo in bil pozoren samo na rnice. Ker 118 bo kar dober merek

xpuser

Citat od: altair123;170676Verjetno je pogledal slabo na skalo in bil pozoren samo na rnice. Ker 118 bo kar dober merek

pusti take ki sami sprašujejo neumnosti :gimme_money: