Nove kart za RT6, eMyWay, WIP Nav+ 2013/2014

Začel/a sylver, Oktober 20, 2013, 10:31:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gregor87

Citat od: sylver;177287Kako je to možno??

Kateri FW pa imaš?

Torej ni problem v zemljevidih saj vidim, da imaš zadnje 2013/2014 - take kot jaz.

FUL hvala za tole.

Jeseni sem nadgradil iz 2.31 na 2.37 in potem opravil tudi kalibracijo na Citroen servisu, ker so mi ravno menjavali amortizer so še to zram naredli. Mape sem pa posodobil pred parimi dnevi.

Eh ni kaj :)

sylver

Hmmmm....kaj pa je potem fora? Jaz imam tudi 2.37 sistem in narejeno kalibracijo. zadnje zemljevide in ne najde...

Kje si pa kupil zemljevide?

Ker jaz sem jih kupil direkt od Navteq-a in prejel zadnje možne (2013/2014 1st).

Gregor87

Citat od: sylver;177289Hmmmm....kaj pa je potem fora? Jaz imam tudi 2.37 sistem in narejeno kalibracijo. zadnje zemljevide in ne najde...

Kje si pa kupil zemljevide?

Ker jaz sem jih kupil direkt od Navteq-a in prejel zadnje možne (2013/2014 1st).

Pojma nimam :S

Zemljevide sem "kupil" na gpsunderground strani in so tudi 2013/2014 1ed

sylver

A mi lahko še FW posnameš na video, da dokažem na servisu, da imaš ti res zadnji FW gor 2.37 tako kot jaz?

Prav nesel jim bom ta tvoj video - če dovoliš, da si ogledajo, da je res napaka na RT6.

Èeprav je nekaj uporabnikov tukaj, ki jim tudi ne najde tega naslova na RT6 z zadnjimi zemljevidi.

Gregor87

Citat od: sylver;177291A mi lahko še FW posnameš na video, da dokažem na servisu, da imaš ti res zadnji FW gor 2.37 tako kot jaz?

Prav nesel jim bom ta tvoj video - če dovoliš, da si ogledajo, da je res napaka na RT6.

Èeprav je nekaj uporabnikov tukaj, ki jim tudi ne najde tega naslova na RT6 z zadnjimi zemljevidi.

Hmmm, očitno je dropbox odrezal film, ker sem na koncu še pokazal info o napravi, ti posnamem ob prvi priliki.

sylver

Bi prosil ja, da jim dokažem, da imaš isti FW in enake zemljevide in da ti najde naslov.

Problem je ta, da kako naj vem, da če mi tega naslova ne najde, da mi tudi ostalih po Sloveniji (ali v tujini) ne bo našlo?

Lahko, da mi samo tega naslova ne najde, ali pa še 10 drugih, ali pa 50% naslovov..ali pa 90% naslovov...ne morem vedet.

Na servisu pa itak ne znajo pomagat nič - nimajo še takih primerov, kot je moj. Jim bom pa poslal še tvoj posnetek da vidijo, da lahko najde ta naslov z novimi zemljevidi. Naj malo razmislijo.

sylver

sylver

Gregor87 - sem poslal tvoj video posnetek + sliko na Peugeot Servis v Ljubljano.

Imajo pa tudi moj posnetek za moj RT6 (isti, kot je na YT).

Sedaj pa se že malo praskajo po glavi in vidijo, da res nekaj ni v redu pri meni.

Zanimiva zadeva....tako zame kot za njih.

sylver

Hmm nekaj mi ne da miru Gregor87 :Hammer3:

Na video posnetku prikažeš, da imaš posodobljeno Southern Eastern Europe na 2013/2014 1ed (Croatia, Bulgaria, Romania, Greece, Bosnia-Herzegovina,
Macedonia, Albania, Serbia. Montenegro).

Ampak kakor je meni znano, Slovenija spada v Eastern Europe North West

001 Italy
002 France & Andorra
003 Spain & Portugal
004 Benelux (Belgium, Luxembourg, Netherlands)
005 UK & Ireland
006 Scandinavia (Denmark, Norway, Sweden, Finland)
012 Germany
013 Central Europe (Switzerland, Austria, Liechtenstein, Northern Italy)
020 Eastern Europe South (Croatia, Bulgaria, Romania, Greece, Bosnia-Herzegovina,
Macedonia, Albania, Serbia. Montenegro)
021 Eastern Europe North East (Lithuania, Latvia, Estonia, Belarus, Ukraine)
022 Eastern Europe North West (Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Slovenia)

Si morda zamešal regijo in hkrati misliš, da imaš posodobljen tudi zemljevid Slovenije, čeprav ga nimaš in imaš za Slovenijo še podatke iz starih zemljevidov 2012/2013, kjer so bili podatki o točno temu naslovu pravilni?

Posodobi si še Eastern Europe North West (Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Slovenia), pa boš videl, da ne boš imel tega naslova...

Gregor87

Aja? Jst sem čist avtomatsko posodobil South Europe, ker nas majo ponavadi ža južnjake :)

Bom ob prvi daljši turi posodobil še Eastern Europe mape, pa da vidim.

sylver

Le daj in bos videl, da ne bos imel tega naslova :) in verjetno se nekaj drugih ne.

SeBcHy

Tudi jaz mislim da ni problem v firmwaru, ampak je težava oziroma bug v novih kartah 2013/2014 1ed.

sylver

To bomo najlažje preverili tako, ko bo Gregor87 posodobil še Slovenijo.

Do takrat pa lahko samo ugibamo. Èeprav jaz vedno bolj mislim, da so zemljevidi krivi in ne FW.