Zadnji odbijač Xsara MK2 Exclusive

Začel/a Romzi, Oktober 16, 2013, 07:59:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

Kupim (poceni se razume) zadnji odbijač za Xsaro HDI 2.0 Exclusive letnik 02.
Raje ne preveč spraševat zakaj :argue1:
Èe bi bil povsem nepoškodovan in enake barve kot tale Xsara bi bil vesel zelo ...

Romzi

Še vedno se išče ....
Iščem izključno že pobarvane, oznaka barve je E7B.

Romzi

Dragan3

romzi kuk hudo pa je use skupi ? prilepi sliko... da vidimo če se da kaj rešit

Romzi

Ne da se rešit. Zadnji odbijač je nekoliko potolčen (kar ni problem), je pa bil pregret od zjahanega zadnjega lonca in je ves pretegnjen. Tega pa ne zrihta noben junak.
Mam ene 2 kosa ogledana na avtonetu, samo je treba it pogledat. Kakšna praska tu ali tam ni problem ...
BTW: a je kdo iz okolice Izlak, Feštajn naj bi tudi nekaj imel?

Romzi

Danes po zadnjem obisku odpada (raje ne povem katerga, ker bom fasal cenzuro :bombs:) sem dokončno popizdil. Ko sem gledal tipa kako je premetaval en miljon odbijačev, vse stolčeno in podrajsano - sem se sam še obrnil in šel. Popoldne sem predelal in poflikal nosilce za odbijač (kar jih je še bilo, original je bilo vse nekaj prekrivljeno in stopljeno), pa mal vrtanja pa par dodatnih vijakov za pleh in odbijač je skor tak kot je treba.
Sigurno pa boljši in lepši kot katerikoli kar sem jih videl po odpadih :argue1:
Torej... odbijača ne iščem več.:BigThumbs:

frodo1

Feštajn pa res ima takšno svinjarijo okoli, sem bil enkrat tam, komaj ga najdeš, potem si pa razočaran,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Romzi

Jogador

Joj kaj nisi rekel za Feštajna, jaz sem s teh koncev, samo ogni se ga v velikem loku...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Romzi

Citat od: Jogador;180218Joj kaj nisi rekel za Feštajna, jaz sem s teh koncev, samo ogni se ga v velikem loku...
No, saj po svoje sem mu lahko hvaležen ker sem zdaj zrihtal.  :Hammer3:
Še popenzljal sem odrgnine in avto dejansko celo nekak zgleda .

Romzi

Mogoče je celo čas da se tudi v mislih poslovim od Xantie in zamenjam prikazno sliko .... :emot112:

sladan

se opravičujem ker vdiram v temo ampak sem nov in neznam se rokovati s tem. zanima me nekaj imam xsaro in mi ventilator kabine ne deluje, motor je ok. a se komu sanja kaj bi bilo. hvala

Jogador

Ja, ponavadi so fuč tranzistorji oz upori pri stikalu za nastavitev jakosti pihanja ventilatorja, je ogromno o tem napisano na forumu.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Romzi

Èe sploh ne dela, je najverjetneje kontaktor ključavnice.

gs nautica

Živjo.
Jaz pa iščem sprednji odbijač in haubo za xsaro Mk2 izključno srebrne barve. Èe ima kdo ali pozna koga.
Hvala.
Lp Žiga