Slike

Začel/a gule, Oktober 06, 2013, 03:13:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

gule

gule

Moj problem še vedno ni rešen. Zakaj ne morem slik nalagat na forum?

Citroenovc

Zato, ker si zelo verjetno presegel omejitev, ki je dovoljena na en uporabniški račun.
OK

LP
Primož

Citroenovc

In si se odločil, da boš smetil po temah s tem tvojim jamranjem?!?

Daj se malo umiri.

Mogoče je pa to idealen trenutek, da premisliš, kako za vraga ti je uspelo zafilat limit, ki ga ima eno uporabniško ime. Mogoče je to trenutek, da se navadiš fotke pred objavo malo poselekcionirati, urediti, shraniti ustrezno za splet (precej manjša datoteka), ipd. Da recimo ne objavljaš fotk, ki so s popolnoma zgrešenim fokusom, stresene, ipd ...

Evo, vzemi prosim dobronamerno in ne išči kakega osebnega napada. Samo, ko že ravno tako težačiš s temi slikami - med tem, ko čakaš, da ti eden od adminov omogoči večji limit - malo premisli, kako ti ga je uspelo zafilati.

@Gaši - oprosti za totalen OT v temi o Spačkistanu - mimogrede - danes zjutraj sem ujel ene dva tvoja stavka - par min pred 8 zjutraj si bil.
OK

LP
Primož

Gox

@gule ...

potrpi malo, vse se bo uredilo ...

Edini, ki ti lahko poveča kvoto za nalaganje slik na forum je Admin "Markolin", on pač prostovoljno skrbi za naš forum da lepo teče in se lahko uporabniki kregajo v raznoraznih temah :)

Ob službi, hiši, ženi, tremi otroci in še kakem hobiju NE more biti 24/7 na razpolago ...

pa še nedelja je danes ... počaki ...

pošlji mu Email, javi na ZS ... ko bo utegnu te bo poštimal.

(Medtem pa lahko pogledaš svoje stare priponke, pa kako sliko, ki ni nujna zbrišeš, pa se bo sprotil plac)

Lp
G.

gule

Citat od: Gox;168155@gule ...

potrpi malo, vse se bo uredilo ...

Edini, ki ti lahko poveča kvoto za nalaganje slik na forum je Admin "Markolin", on pač prostovoljno skrbi za naš forum da lepo teče in se lahko uporabniki kregajo v raznoraznih temah :)

Ob službi, hiši, ženi, tremi otroci in še kakem hobiju NE more biti 24/7 na razpolago ...

pa še nedelja je danes ... počaki ...

pošlji mu Email, javi na ZS ... ko bo utegnu te bo poštimal.

(Medtem pa lahko pogledaš svoje stare priponke, pa kako sliko, ki ni nujna zbrišeš, pa se bo sprotil plac)

Lp
G.

Pa problem ni nastal danes, ampak je že kar nekaj časa...saj trpim in sem poslal ZS seveda...Markolinu in Gašiju...

Mogoče pa število mojih slik koga moti?

gule

Citat od: Citroenovc;168154In si se odločil, da boš smetil po temah s tem tvojim jamranjem?!?

Daj se malo umiri.

Mogoče je pa to idealen trenutek, da premisliš, kako za vraga ti je uspelo zafilat limit, ki ga ima eno uporabniško ime. Mogoče je to trenutek, da se navadiš fotke pred objavo malo poselekcionirati, urediti, shraniti ustrezno za splet (precej manjša datoteka), ipd. Da recimo ne objavljaš fotk, ki so s popolnoma zgrešenim fokusom, stresene, ipd ...

Evo, vzemi prosim dobronamerno in ne išči kakega osebnega napada. Samo, ko že ravno tako težačiš s temi slikami - med tem, ko čakaš, da ti eden od adminov omogoči večji limit - malo premisli, kako ti ga je uspelo zafilati.

@Gaši - oprosti za totalen OT v temi o Spačkistanu - mimogrede - danes zjutraj sem ujel ene dva tvoja stavka - par min pred 8 zjutraj si bil.

Mi ga je uspelo pač zafilati...in?

mirchi

Pizda pa kaj dobil nisi da si tak tecn?. Ko razvajen froc. takoj je treba. A mogoce placujes uporabo foruma da bi morali takoj vsi skocit da ustrezejo tvoji teni razvajeni riti???
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

Citat od: mirchi;168178Pizda pa kaj dobil nisi da si tak tecn?. Ko razvajen froc. takoj je treba. A mogoce placujes uporabo foruma da bi morali takoj vsi skocit da ustrezejo tvoji teni razvajeni riti???

Ti si pa res neolikan. Vsaka čast za tako pester vokabular.

andraž

Jaz sem imel enak problem, pa so mi šefi takoj(verjetno zato, ker sem priden in sem poslal prijazno prošnjo) povečali kvoto slik.

Citroenovc

Citat od: gule;168180Ti si pa res neolikan. Vsaka čast za tako pester vokabular.

Nič se ne more primerjati z določenimi tvoji posti iz pretekosti. Si že malo pozabil?
OK

LP
Primož

janez

Jaz sem tudi "priden" pa so mi že dvakrat povečali prostor za slike ...

Gule... Samo pošlješ ZS enemu adminu pa ti zrihtajo. Tacajt pa zbrišeš kakšno sliko, ki je ne rabiš več, če je sila.

Vem, da imajo ljudje vse manj časa za tele forume urejat. Pa vseen ni treba napadat vsepovprek človeka.

Èe ima kdo voljo teme odpirat in slike nalagat je to dobro za forum in forumsko sceno in ga ne napadat v stilu " kak si sploh lahk nafilal, pa te finte" . Post brez slik je zame ... pač pisanje v prazno. Pisanja v prazno je pa zadnje čase vse več, ker se ljudem ne da kakšno dobro temo odpret in slike naložit.

Gule, se bo že uredilo.

gule

Citat od: Citroenovc;168201Nič se ne more primerjati z določenimi tvoji posti iz pretekosti. Si že malo pozabil?

Ma me ne zanimaš niti ti niti stari posti...

antasi

Citat od: gule;168180Ti si pa res neolikan. Vsaka čast za tako pester vokabular.

vokabular???:emot112:
http://www.vokabular.org/
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB