American dream

Začel/a Čojko, September 23, 2013, 01:18:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jogador

Citat od: gule;167648Jaz bi pa SM...

A tebi swingerstvo ni dovolj, moraš še sado-mazo zraven vlečt...:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

andraž

Enako ime, 40 let razlike

Čojko

pa ta star, še vedno divji mora bit priklenjen, medtem ko je mlad čisto krotek (stebriček pred njim je najbrž namenjen kakšnemu drugemu).

gule

Ta novi ima en zanimiv šminkerski detalj. Ko ima vrata zaprta ponoči na pod projicira konja v galopu. Ko pa vrata odpreš konj ostane v nekem recimo sedečem položaju...ostalo je vse plastic-fantastic!

Xandrej

Glavno je kako ima srce me boli ðoko kako je plasic fantastic saj drugega kot ko avto šistim armaturo obrišem, saj se ne dotikam materijalov v notranjosti madona... Ko kaki slovenski novinar... Ko opisuje kakšen uberales stroj pa pove da so materijali v notranjosti naravnost odlični... ali si ga na roko meče ko opisuje ''prestižne znamke'' ki so po nihovem mercedes pa audi pa bmw... baje... ker zame je prestižna znamka ferrari pa bentley pa RR pa take zadeve...

gule

a ti si pa vozil ta Mustang Joško?

Xandrej

Vozil ne vozil ampak v marsikaterem sedel tudi v onem zgoraj na sliki ko je gaši dal...

:BigThumbs:

gule

Meni recimo ne potegne tista plastika po motorju. O notranjosti sem ze napisal, kar je simpa.

superca13

Novi Mustang je prav fajn za vozit. Je robusten, simpl sestavljen in lepo funkcionira.
Mene je najbolj navdušil agregat.
Cene so tudi dobre.

garac

res je za ceno bolje opremljenga golfa, dobiš mustanga, je sicer po ameriško sestavljen, ampak je soliden avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

danes sem pa gledal z odprtimi usti. Sem v skandinaviji na treningu, v smučarskem centu, ki je nekako tak kot bi šel na Roglo (vsekakor huda vukojebina), stoji manjše apartmajsko naselje ličnih hišk, ki imajo v kleti ogromne garaže. Ko so punce kar v garaži delale popoldanski kondicijski trening so opazile zanimive avtomobile. Takoj so me prišle iskat, ker vedo da me take stvari zanimajo. Bilo je kaj videti. Kot kaže ima nekdo veselje do ameriških avtov. Tam stojijo:
1. 2x corvette stingray
2. cadillac fleetwood
3. cadillac ?
4. chevrolet el camino - ki je sicer pokrit s plahto

Sem si temeljito napasel oči. Avti so zelo lepo ohranjeni in bila bi velika zabava se malo vozizi vsaj po garaži...
Imam slike, pa jih ne morem naložiti. Poskusim kasneje.

garac

saj gor v skandinaviji so precej navdušeni nad ameriškimi avti, jih je že pred leti bilo veliko
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Ko hočem nalimati slike, odprem okno za dodajanje priponk, označim katere slike bi rad dal gor, nakaj časa melje, potem mi napiše tole:

Forbidden
You don't have permission to access /newattachment.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Kaj naj bi to pomenilo? :breaking_pc:

rsm23

Mislim, da je imel isto napako tudi Gule pred časom, ko ni mogel nalagt slik. Verjetno forum ne pusti nalagat slik iz tujine ali pa kakšnih "čudnih" IPjev s katerih je kdo v preteklosti smetil.