American dream

Začel/a Čojko, September 23, 2013, 01:18:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tiki

AMC Gremlin :BigThumbs:

Drugače pa kak El Camino, 85' Eldorado...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

Cadillac Eldorado ali pa Ford Gran Torino, 1972 :).

Kar se necitroena tiče bl italjani pridejo v poštev. Morda nekoæ... :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

No, ali pa Dodge Charger, letnik spet okoli 67.

Pa neverjetno, spet smo "posrali temo", naj kdo to premakne v novo temo z naslovom MOKRE SANJE

garac

nekaj sobotnih, sam sem še vedno mnenja, da te ameriški eksoti ne pašejo na naše ceste...
Jeb*t ga sem pač oboževalec fancoskih gar
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Matr, glede na to, da ste pravi eksperti v poznavanju in željah po prav dotičnem "Ameru" - ja dobr, da na tem forumu sploh kdo vozi Citroena ... :P

No, jaz nimam niti poznavanja niti želja po Amerih. Nič ne rečem - kaki tu omenjeni so videti lepi.
Ampak jaz ostajam pri eni in edini znamki.
Edino, kar bi ji dodal za konkurenco je F365BB, Daytona, 365GT, 400 in 400i.
OK

LP
Primož

Jogador

Citat od: Citroenovc;167563Ampak jaz ostajam pri eni in edini znamki.
Edino, kar bi ji dodal za konkurenco je F365BB, Daytona, 365GT, 400 in 400i.

Jaz bi sem dodal še recimo 250 GT california spyder... če bi bil naftni mongotec :gimme_money:
Èeprav je pa oblikovno Daytona eden najbolj zanimivih, ogromno detajlov:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

janez

Gor smo rastli z ameriškimi avti v filmih ... pa nam je to v krvi. Ma... Lepo jih je videt, ko pa sedeš vanj in vidiš kolk so znucani... No, ko vidiš, kolk je leder in plastika ter ostali materijali na evropskih avtih iz tistih let bolj kvaliteten... No mene mine do Amera.

Se mi pa dopade Avstralska scena avtomobilov iz šesdesetih in sedemdesetih... Evropske školjke in ameriška podvozja in pogoni... pa Avstralska "kultura bivanja" ... Prej omenjene varijante predelane v Pickup - po Avstralsko UTE (Jut) ... Pol imaš pa Opel Senator pa big-blok motor in 1 tona flatbead prtljažnik... taprav pikup

http://www.holdencampaign.com.au/anniversary/story.html#/sixties/

Sam , jaz sem tak mal čudn... Tud Harleji se mi ne dopadejo... razen Chopper scena iz šesdesetih in začetka sedemdesetih, ki je sedaj več ali manj retro in pozabljena. So bile pa takratne predelave najlepše za moje oči.

Holden na sliki sicer nima EU porekla ... je pa to to kar sem videval v Australiji in ... "so se mi cedile sline " :BigThumbs:

janez

Taprav za Slovenske avtoceste in za Darsovce zezat... Težek, zmogljiv, nizek (110€) in uničujoč za poceni slovenski asfalt ... hehehe

janez

Sicer Gaši ni slikal (ali pač ni dal na form) , je bil tudi naš član foruma z boljšo polovico tam ... s svojim pikupom... Èiste "ameriške sanje" ... sam camp prikolica fali :take_picture:

Smo bili pa z našimi kolesi tako na "fakerzeju" kot tudi na US meetingu v Ljubljani :BigThumbs:

žabec

Glede na to, da sem rock generacija, je pravi ameriški avto zame samo Cadillac Eldorado. Enkrat sem se v Nemčiji celo peljal z njim, vendar se udobnost vožnje lahko skrije v primerjavi s  hidravličnimi Citroeni.
Samo ena boginja je prava !

Gox

American dream ... a ni to to?

:gimme_money:

zlikovski

Jaz pa če bi pa je Lamborghini, katerikoli model, glavno da se dere :)

Čojko

Samo swingerstvo vas je. Sram vas bodi.

gule