Xantia-vlečna naprava

Začel/a cikocx, September 16, 2013, 08:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cikocx

Zanima me, če kdo ve ali paše kljuka od Xantije limuzine na karavan Xantijo. Bom mogoče eno kupil, pa me zanima, če paše. Hvala vsem za odgovore že v naprej. Lp
Cx za zmeraj:BigThumbs:

gregor

Ne, ne paše.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

cikocx

Citat od: gregor;166940Ne, ne paše.

Ok. Jo bom mal predelal, pa upam da bo šla, ali pa če jo ima kdo naprodaj poceni. Drugače pa najlepša hvala za odgovor. Lp

AgitatoR

Mam naprodaj snemljivo. Samo, cel avto zraven dobiš. ;)
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

Jogador

Èe se komu valja doma priklop za xantio limuzino (s snemljivo kljuko), pa ga je pripravljen ugodno prodat, bi meni tudi prav prišel na moji, poleti vedno nekaj vlačimo okrog, pa mi gre na živce si sposojat avto...
Edino ne vem kako je potem s homologacijo, rabiš kakšen papir?
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

cikocx

Citat od: Jogador;167330Èe se komu valja doma priklop za xantio limuzino (s snemljivo kljuko), pa ga je pripravljen ugodno prodat, bi meni tudi prav prišel na moji, poleti vedno nekaj vlačimo okrog, pa mi gre na živce si sposojat avto...
Edino ne vem kako je potem s homologacijo, rabiš kakšen papir?

Jst sm jo imel, sm jo prodal za 50€, sam tok da veš po kolk so

cikocx

Citat od: AgitatoR;167327Mam naprodaj snemljivo. Samo, cel avto zraven dobiš. ;)

Ja je že mimo, so jo prodali, pa dobra je bla, Xantia mislim.

AgitatoR

Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

cikocx

Citat od: AgitatoR;167372Kupi mojo. ;)

Malo mi jo opiši, pošlji kakšno sliko, pa povej, če je Diesel in karavan, lp

Jogador

Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

AgitatoR

Al mam bencinarja, ti kupuješ dizla.

cikocx

Ja dizla ja, 2.0hdi bi najraje, sam se mi nč ne mudi, sej je moja oz. od fotra še uredu  je  pa 1.8 16v, jo mamo že več 10let in dela kot urca, sam sm hotu dizla, da bi zamenju z fotrom. Pa hvala vseeno. Lp